Brasserie Kontrast v. Villa Copenhagen

København

10-100 pers.

Send forespørgsel

Brasserie Kontrast v. Villa Copenhagen

Om det er middag, frokost, eller måske endda brunch vil Brasserie Kontrast v. Villa Copenhagen imødekomme dine behov. Restaurantens indbydende indretning er en blanding mellem midtårhundredets danske design og den trendy og hippe stemning, som vi kender fra Vesterbro den dag idag. Man får virkelig fornemmelsen af den luksus og eksklusivitet, der kendetegner Københavns sjæl og kerne.

Maden hos Brasserie Kontrast drager inspiration fra de sydlige gastronomiske hjørner af Europa og Nordafrika. Her vil bordet afspejle forskellige kulturer, Københavns mangfoldighed og tage dig på en rejse fra første bid til den sidste.

Brasserie Kontrasts fødevare initiativer bliver taget på bagrund af bæredygtighed. Der bliver bl.a holdt nøje øje med produktionen af ingredienser og ikke mindst hvordan madspild bliver undgået.

Hvis du før eller efter måltidet skal afholde et møde, præsentation, konference eller lancering så byder Villa Copenhagen også på forskellige muligheder for, at dette kan afholdes i lokaler, som er indrettet specielt til dette formål. Her har de bl.a.  studio, boardroom eller backstage, som alle er rigtig fine lokaler.

Hos Rentspace vil vi gøre alt hvad, der står i vores magt for at hjælpe dig trygt i mål med dit arrangement. Der står til højre at max antal personer til et selskab er 10, men i tilfælde af, at dit selskab er større, eller hvis du har spørgsmål i det hele taget, så kontakt os endelig og så kan vi helt sikkert også godt hjælpe dig med det.

Er Brasserie Kontrast heller ikke helt hvad du leder efter, så tag endelig et kig videre på vores andre restaurant muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

100

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY