Minibanerne v. Hafnia Hallen

København

6-10 pers.

?

Beskrivelse af minibaner:

  • 4 X 4 minibane
  • mulighed for leje af udstyr
  • faciliteter af højeste kvalitet
  • 480kvm. pr. minibane

Fra kr. 250.- pr. time

Send forespørgsel

Minibanerne Hafnia Hallen

Hvis du kan lide fodbold, hvor der er højt tempo, og bolden hele tiden ruller?… så skal du leje en minifodboldbane med bander! Minibanerne i Hafnia Hallen er fire små indendørs fodboldbaner, hvor spil 3 mod 3 eller 4 mod 4 egner sig godt. De små baner gør at fodbolden bliver mere intens og der er garanti for sved på panden. Minibanerne er også rigtigt gode, ved fx børnefødselsdage, hvor banderne hjælper på at holde bolden på banen.

Minibanerne i Hafnia Hallen kan også bruges til andet end fodbold. Aktive børnefødselsdage med fx høvdingbold, stikbold, mini-tennis eller hvorfor ikke yoga, er kun nogle af aktiviteterne som banerne har lagt hus til.

Hafnia Hallen har i alt fire minibaner og de måler alle 10 x 20 m. Tre af banerne er inde i den opvarmede hal og en i den store Multihal hvor man skal holde varmen gennem aktivitet. Alle baner er udstyret med kunstgræs og tre mands mål.

Om stedet

Ved Valby Idrætspark finder du Hafnia Hallen en af nordeuropas største idrætshaller med 7 forskellige aktivitetsområder under samme tag. Hallen er oprindelig opført i 1996 som en dedikeret fodbold- og atletikhal under navnet Club Danmark Hallen. Dele af hallens tag brast dog sammen under store snemasser i 2010, og hallen stod herefter ubrugelig hen i nogle år, hvor man forsøgte at finde ud af, om hallen skulle rives ned eller restaureres.

I 2014 blev hallen overtaget af København Kommune, og i 2015 påbegyndte arbejdet med at udarbejde en plan for indretning af en ny hal med stor inddragelse af områdets lokale idrætsforeninger. En hal, der kunne bruges af flere forskellige sportsgrene under samme tag – med genbrug af den oprindelige tagkonstruktion.

Hafnia-Hallen kunne endelig åbne dørene for offentligheden 1. maj 2017 og rummer i dag et grundplan på 9200 m2, men med knap 10.000 aktivitets kvadratmeter til rådighed.

Hos Rentspace står vi til rådighed, og tilbyder gratis event hjælp, og vi vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af arrangementer, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Med dine gæster i fokus, kan vi gøre dit arrangement til en dag som glider, uden problemer.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Hafnia Hallen og deres mange lokaler.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY