Hal D v. Bella Center Copenhagen

København

1000-8600 pers.

Send forespørgsel

Bella Center Copenhagen har hele fem haller – det betyder, at dette er det perfekte sted at afholde nærmest alle typer af store arrangementer. De har både ressourcerne og erfaringen til at imødekomme dine ønsker. Så hvis du er på udkig efter et venue til et større arrangement, så er du landet det helt rigtige sted.

Hal D ved Bella Center Copenhagen er et rigtig spændende lokale. Der er 12 meter til loftet, og det har flisebelagt gulv. Her er der plads til op til 8600 personer, så det er perfekt til store forsamlinger som foredrag eller produktlanceringer, men også messer, koncerter eller udstillinger. Mulighederne er mange, da rummet har så stor fleksibilitet. Derudover kan rummet også inddeles i fem lyd sikrede rum, hvis det er aktuelt for det event, du er ved at planlægge. Du kan også se nærmere på Bella Centers andre lokaler, hvis det har interesse.

All-around service og rådgivning er det man får, når man samarbejder med Bella Center Copenhagen. De har stor erfaring med afholdelse af events, og tilbyder derfor hjælp til skræddersyning af program, opsætning, udsmykning, forplejning og meget meget mere. Derfor kan vi kun anbefale at bruge Bella Center Copenhagen til dit næste event.

Her hos Rentspace vil vi rigtig gerne sikre, at I får præcis det lokale, som opfylder jeres kriterier til jeres event. Derfor skal endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du må også rigtig gerne benytte dig af vores leverandører og samarbejdspartnere.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY