Asger Jorn-Galleri v. ARKEN

København

40-100 pers.

Send forespørgsel

ARKEN er museet for moderne kunst, og der findes et hav at spændende udstillinger inde i den bemærkelsesværdige bygning. At træde ind her er en oplevelse uden lige, og det er også muligt at holde arrangementer her – også omgivet af fantastisk kunst. Du kan nemlig booke Asger Jorn-Galleri ved ARKEN til dit næste arrangement.

Asger Jorn-Galleri ved ARKEN er placeret lige i hjertet af museet og i direkte forlængelse af de gallerier, som har særudstillinger. Lokalet har et lidt rustikt design, som skaber en rigtig god effekt, når man samtidig er omgivet af Asger Jorns farvestærke vægmalerier. Det giver nogen helt spektakulære omgivelser at afholde sit arrangement i. Lokalet er 100 m2, og kan rumme op til 100 gæster, og er perfekt til forskellige typer af arrangementer. Her kan der holdes bestyrelsesmøder, mindre netværksarrangementer, workshops, receptioner og kurser. Der er desuden mulighed for at besøge ARKENs øvrige udstillinger, hvis det afholdes i museets åbningstid. Der er dermed rig mulighed for at få den fuldendte oplevelse ved at booke Asger Jorn-Galleri.

Når man booker Asger Jorn-Galleri ved ARKEN, er det en oplevelse i sig selv at sidde omgivet af fantastiske og stærke malerier, men ARKEN vil selvfølgelig gerne bidrage til, at alle gæster går hjem med smil på læben og fyldt op af gode indtryk. Derfor kan man selvfølgelig få lavet en menu, som passer til arrangementet. Maden er lavet af kvalitetsprodukter, og der kan serveres alt fra noget let og lækkert til en flere retters menu – det kan laves, så det passer lige præcis til det arrangement, der skal holdes.

Er du også helt vild med Asger Jorn-Galleri, og vil rigtig gerne holde dit næste arrangement omgivet af hans flotte værker? Så tøv endelig ikke med at booke her hos Rentspace, vi vil nemlig gerne bidrage til, at I får den bedste oplevelse. Derfor skal I endelig heller ikke tøve med at ringe eller skrive, hvis der er spørgsmål.

ARKEN gemmer på mange forskellige og exceptionelle lokaler man kan holde events og arrangementer i, og hvis du gerne vil undersøge dine muligheder lidt nærmere så tag et kig lige her.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

40

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.