Rævens Bar

København

30-100 pers.

Send forespørgsel

Rævens Bar

Her på Rævens Bar, midt i København, kan du opleve en god blanding af det klassiske værtshus, store ølkander og hyggelige indretning og den mere moderne bar, med drinks og den seneste musik. Om du er til øl og en gang bingo en tirsdag efter arbejde, eller til det lidt mere festlige med shots en fredag aften, så er Rævens Bar det rigtige sted. Der er plads i baren, ved de hyggelige borde eller sofaer eller hvorfor ikke sidde udenfor i den hyggelige baggård.

Her er masser af muligheder, hvis i skal hygge og snakke sammen. På Rævens Bar kan du spille brætspil, udfordre vennerne i FIFA på PlayStation, eller spille på spillemaskiner. Der arrangeres også bingo og livemusik hver uge. Det er et sted, hvor hyggen får lov til at fylde, og venner og gode drinks er i fokus. Baren er perfekt til en fyraftensøl, eller bare en hyggelig aften.

Rævens gode stemning skal opleves. Det er en intim og hyggelig bar, som fx passer til fødselsdagen eller vennerne som skal ud i byen og hygge, men også vil have mulighed for at kunne snakke sammen.

Hos Rentspace får du gratis hjælp til planlægningen af din kommende fest eller arrangement. Vi har mange års erfaring indenfor eventbranchen, og har derfor mange samarbejdspartnere som kan hjælpe dig med at gøre festen til lige det som du drømmer om. Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om Rævens Bar, eller hvis du ønsker at booke stedet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY