Playroom v. Villa Copenhagen

København

40-75 pers.

Send forespørgsel

Playroom Villa Copenhagen

I hjertet af København finder du Villa Copenhagen, som er et fuldstændig fantastisk hotel, hvor detaljerne er helt eminent flotte. Her bliver luksus og design afspejlet i allerhøjeste grad. Villa Copenhagen åbnede i 2020, og hotellet er en del af det gamle københavnske Posthus. Du mærker helt sikkert den helt specielle atmosfære, der er skabt, ved at gammelt og nyt mødes. Bygningen afspejler den inspirerende arkitektur fra den gamle bygning, samtidig med det er et nyt og moderne hotel. Der er ikke sparet på eksklusivitet og detaljer her.

Villa Copenhagen tilbyder dig muligheden for at leje en masse forskellige lokaler, som du kan booke til møder, konferencer eller andre events. Imellem alle disse fantastiske venues der er at finde på hotellet, finder du en mindre perle, som de kalder for Playroom. Playroom Villa Copenhagen er et dynamisk rum, hvor man sagtens kan holde både møder og private arrangementer. Det har charme og mange muligheder. Du finder bl.a. et lille område, der er lavet med henblik på at kunne sidde og spille brætspil. Playroom Villa Copenhagen har et lækkert og roligt design og lidt anderledes omgivelser at afholde eksempelvis et møde i. Lokalet og faktisk hele hotellet skal næsten opleves. Der er også mulighed for at bruge lokalet efter en lang dag med møder eller andre events, hvor man kan trække sig tilbage og bare nyde hinandens selskab. Der er selvfølgelig også mulighed for at besøge hotellets bar eller restaurant.

Rentspaces fornemmeste opgave er at finde lige præcis de lokaler, som passer allerbedst til dit event eller arrangement. Derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os, så vi kan arrangere rundvisning eller besvare dine spørgsmål. Vi har også samlet en masse forskellige samarbejdspartnere, som kan hjælpe med at gøre dine drømme til virkelighed.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY