BIG bio Nordhavn

København

40-350 pers.

Send forespørgsel

BIG bio Nordhavn

Er du på udkig efter et unikt og spændende sted at afholde dit næste arrangement? Så bør du overveje at booke et lokale hos BIG bio Nordhavn!

BIG bio Nordhavn tilbyder en unik og anderledes eventoplevelse, som du ikke finder andre steder. Den moderne og futuristiske biografbygning byder på en helt særlig atmosfære, der vil imponere dine gæster fra det øjeblik, de træder ind ad døren.

Der er flere forskellige lokaler til rådighed, så uanset om du skal afholde en mindre konference eller et større selskab, kan der tilbydes den rette løsning til dig. Den største sal hos BIG bio Nordhavn har plads til op til 350 personer, og alle lokalerne er udstyret med state-of-the-art AV-udstyr og moderne teknologi.

Men det er ikke kun de flotte lokaler, der gør Big bio til det oplagte valg for dit næste arrangement. Der tilbydes nemlig også en række spændende muligheder for at tilpasse dit arrangement efter dine ønsker og behov. Du kan eksempelvis vælge at kombinere dit event med en filmvisning i BIG bios topmoderne biografsal, eller du kan benytte den store foyerområde til at skabe en skræddersyet eventoplevelse.

Så hvis du vil give dine gæster en unik og spændende oplevelse, så kontakt os i dag og book dit næste arrangement hos BIG bio Nordhavn! Vores erfarne team hos Rentspace vil arbejde tæt sammen med dig for at skræddersy en løsning, der passer perfekt til dit arrangement. Vi vil sørge for at levere en eventoplevelse ud over det sædvanlige og sikre, at dine gæster har en uforglemmelig aften.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

350

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Scene

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.