Brønnum

København

15-175 pers.

Send forespørgsel

Brønnum er alt, hvad du kan ønske dig fra en cocktailbar – oldschool, fashionabel, afslappet men elegant.

Når du træder ind i den historiske bygning fra Kongens Nytorvs travle gader, føles det som om, du træder ind i en anden verden – eller et andet årti. Det dæmpede lys, lysekronerne og de velourbeklædte stole skaber en perfekt atmosfære til et hyggeligt arrangement.

Brønnum består af seks lokaler ensuite, hvoraf indgangen og hovedbaren er sat i lysere omgivelser med festlig musik. Som du bevæger dig gennem rummene, bliver stemningen mørkere og mere intim. Hvis du er på udkig efter et privat sted, f.eks. til dit hemmelige logemøde, så skal du gå efter Herreværelset ved Brønnum. Du kan lige toppe mødet af med en af barens cubanske cigarer, nu du er i gang.

Om sommeren åbner Brønnum også op for den grønne gårdsplads – her kan du læne dig tilbage i en loungestol og nyde solen med en kølig spritzer i hånden.

En gammel kending

Brønnum’s gamle rum har tjent som café, bar og restaurant i mere end 125 år. Folk fra alle samfundslag har besøgt baren gennem årene inklusiv mange kendte danske musikere, kunstnere og forfattere såsom H. C. Andersen.

Siden da er Brønnum blevet renoveret, men oser stadig af sjæl og historie – tag bare den smukke bar, der er skåret ud i 100-150 år gammelt træ og stammer fra et gammelt apotek.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

175

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY