Stuen v. Transformerstationen

København

15-48 pers.

Lokaleleje fra kr. 7.775.-

Send forespørgsel

Transformerstationen i København gemmer på små perler, som er perfekte til forskellige arrangementer og fejringer. Så hvis du skal holde fødselsdag, barnedåb, workshop eller møde og mangler et lokale, så anbefaler vi, at i tager et nærmere kig på deres muligheder.

For Stuen ved Transformerstationen er nemlig et rigtig fint bud på et mindre lokale, som er perfekt til barnedåb, konfirmation og rund fødselsdag. Men derudover er det faktisk også velegnet til dig, som skal holde møde, reception, seminar eller et mindre event. Her der nemlig plads til 46 siddende gæster på 70 kvadratmeter.

Stuen ved Transformerstationen er et meget hyggeligt rum, som har sildebensparketgulv i egetræ, integreret køkken og direkte adgang til haven. Derudover finder du også en stor separat entré med garderobe og bordfodbold samt to nyistandsatte toiletter. Grundet de gode køkkenfaciliteterne er det nemt at medbringe eller få bragt mad/catering til dit arrangement. Dermed er faciliteterne og helt i orden, og her er de bedste forudsætninger for en fantastisk dag eller aften i god selskan og med højt humør.

Transformerstationen har også to andre lokaler, som er i forskellige størrelser. Du kan få et nærmere kig på dem lige her, hvis du gerne vil udforske de forskellige muligheder, som de tilbyder.

Hos Rentspace er vores fornemmeste opgave at finde et lokale, som matcher dine specifikke behov. Vi har gjort det nemt at booke online, når du finder lige præcis det, som du søger. Men hvis du alligevel skulle sidde med spørgsmål, eller har brug for sparring – så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

48

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY