Restaurant Carl Nielsen

København

4-60 pers.

Send forespørgsel

Smørrebrødsrestauranten Carl Nielsen

Vil du invitere på lækkert smørrebrød i København? Så er Restaurant Carl Nielsen så absolut et besøg værd. Det er en superlækker frokostrestaurant, som laver smørrebrød i høj kvalitet og med kærlighed – hvad mere kunne man tænke sig? Og der er naturligvis også mulighed for at afholde arrangementer her, hvis man gerne vil invitere til fødselsdag eller andet i lækre og historiske omgivelser.

Grunden til navnet på restauranten er, at den kendte komponist Carl Nielsen boede i Toldbodgade 5 tilbage i 1906, som er her hvor Restaurant Carl Nielsen er beliggende i dag. Restauranten er meget hyggelig og emmer af historie, og det er jo bl.a. her den berømte opera ”Maskerade” er blevet komponeret. I kan dermed nyde en lækker frokost her med familie, venner eller kollegaer i lyse, stilrene men meget charmerende omgivelser. Hvis du gerne vil invitere til møde, fødselsdag eller noget tredje kan du roligt gøre det her, for i får serveret traditionelt smørrebrød med et moderne og lækkert tvist. Der er ingen tvivl om at kvaliteten er høj, og man kan sagtens se og smage, at alt maden er lavet fra bunden. Her vil i altid få en total gæsteoplevelse, og i vil befinde jer i omgivelser, hvor I vil føle jer godt tilpas. Selvom restauranten er en frokostrestaurant i dagstimerne, kan det sagtens bookes til aftenarrangementer, så der er mange gode grunde til at vælge Restaurant Carl Nielsen!

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne hjælpe med at gøre jeres arrangement helt perfekt, så hvis i har spørgsmål eller brug for hjælp til at booke denne restaurant til jeres arrangement så tøv endelig ikke med at sende os en besked eller give et kald, så vi kan hjælpe jer videre hurtigst muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

60

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.