Refugiet v. Transformerstationen

København

6-20 pers.

Lokaleleje fra kr. 7.975.-

Send forespørgsel

Mangler du et mindre sted at holde en intim middag, fødselsdag eller noget tredje? Så er du landet det helt rigtige sted, for Transformerstationen har nemlig det perfekte lokale!

Refugiet ved Transformerstationen er et utroligt lækkert lokale. De beskriver det selv som en “lounge med sjæl” – og vi her hos Rentspace kan kun give dem ret. Her er der nemlig 5 meter til loftet, som giver en god rummelighed trods de 50 kvadratmeter. Derudover er der gammelt plankegulv og et kæmpe rundt vindue i gavlen – det er virkelig med til at skabe den hyggeligste stemning, uanset hvilken type arrangement du skal holde.

Refugiet ved Transformerstationen er perfekt som lounge sammen med deres større lokale Maskinsalen. Men det kan også bookes som selvstændigt lokale og her er ca. plads til 20 siddende gæster. Refugiet kan bruges til mange typer af events, men nogle af forslagene kunne lyde på polterabend-middag, lille reception, pokerturnering eller til mindre møder eller workshops. Udover lokalet kan den separate garderobe og bordfodbold samt toiletter i stuen også frit benyttes.

Refugiet er inklusiv et mindre køkken, som selvfølgelig også kan bruges. Det er oplagt som anretterkøkken til mad/catering, som du gerne selv må medbringe.

Rentspace vil rigtig gerne bidrage til, at du altid får dine ønsker og drømme opfyldt, når du skal holde fest eller en anden form for event. Derfor har vi også et hav af lokaler, som kan bookes online. Men vi har faktisk også samlet en række utrolig fede samarbejdspartnere, som også kan hjælpe med at fuldende dit arrangement – tag et kig på alle mulighederne lige her.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

20

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY