Mazzoli’s v. Tivoli

København

8-120 pers.

Send forespørgsel

Mazzoli’s

Inde i Tivoli i København finder du en lækker italiensk restaurant som hedder Mazzoli’s. Når du træder ind i restauranten, bliver du for en stund taget til Italien, når duften af nybagt stenovnspizza og lækre pastaretter rammer dig. Restauranten har indfanget en fantastisk stemning af en ægte italiensk familierestaurant. Helt perfekt til en hyggelig aften hvor fødselsdagen skal fejres, en hyggetur med venner eller en dejlig dag i Tivoli skal afsluttes.

Hos Mazzoli’s er der fokus på gode råvarer samt en fantastisk spiseoplevelse, og den intime stemning i den flot indrettede restaurant bidrager helt bestemt til dette. Når du åbner menukortet vil du finde en masse italienske klassikere som superlækre pizzaer og velsmagende pastaretter, og når du nyder deres måltider, vil du helt sikkert have en fornemmelse af, at du har fået en lille bid af Italien. Du finder også italienske kager, kaffe og cocktails – så der er rig mulighed for at indtage alt det bedste fra Italien på denne skønne restaurant.

Du finder Mazzoli’s inde i Tivoli, og det betyder også, at når Haven er åben, så skal der betales entré for at besøge restauranten. Det giver jo rig mulighed for at kombinere et besøg her, med en fantastisk sjov dag i Tivoli med venner, familie eller måske et firmaarrangement. Hvis du holder et arrangement for mere end 10 personer, så kan Mazzoli’s sagtens være behjælpelig med dette. Du kan dermed nemt arrangere en dag, firmaaktivitet eller noget helt tredje som kan afsluttes på dejlige restaurant.

Har du yderligere spørgsmål til Mazzoli’s eller måske noget helt andet? Så sidder vi klar hos Rentspace, for at hjælpe dig bedst muligt, så kontakt os endelig. Vi kan også være behjælpelige, hvis du er ved at planlægge større arrangement, da vi gerne sætter dig i kontakt med vores samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

120

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY