Spolelageret v. Halvandet

København

70-990 pers.

Send forespørgsel

Spolelageret, Kabelhallernes største hal, er indbegrebet af industricharme – et stort råt lokale, hvis tag leder tankerne hen på bugen af et skib.

Hallen er tidligere blev brugt som lager for de store spoler til produktionen af søkabler. Lokalet er nemt at benytte, da der er utallige strømudtag samt direkte adgang til hallen med lastbil eller andet køretøj. I sit tomme selv er Spolelageret unikt med sin bemærkelsesværdige arkitektur og mulighed for gårdareal. Her kan I for alvor selv sætte scenen for lige hvad I ønsker.

Halvandet huser omkring 150 arrangementer om året for firmaer, organisationer, private og eventbureauer. Produktpræsentationer, pressemøder, kick-off arrangementer, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, sommerfester, temafester, modeshows, konferencer, afterpartys, julefrokoster, awardshows og meget meget mere. Hallen kan derfor bruges til et hav af anledninger,  så det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Der er samlet alle informationer i den separate afdeling kaldet Kabelhallerne, som er betegnelsen for de 3 haller og 2 Industritelte, de råder over – med en samlet kapacitet til over 2.500 personer med tag over hovedet.

Rentspace tilbyder fleksibel og effektiv hjælp, når du skal afholde dit næste event, fest eller møde. Kontakt os hvis du vil høre mere eller er interesseret i en rundvisning. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi vil gøre alt for at imødekomme disse på den bedste mulige måde.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

990

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

600

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

750

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Industrikøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY