SMASK v. Experimentarium

København

100-450 pers.

Send forespørgsel

Restaurant Smask

Videnskab behøver på ingen måde at være kedeligt og det vil I helt sikkert opleve, hvis I holder jeres næste arrangement ved Experimentariummet. Her er der nemlig mulighed for mange sjove og anderledes oplevelser, som helt sikkert vil give smil på læben og skabe gode minder.

Restaurant SMASK ved Experimentarium er det perfekte sted til dit næste firmaarrangement. Her der massevis af muligheder for at alle sanser kommer i spil med gakket gastronomi. Når der spises på restaurant SMASK, er der fokus på innovative menuer, godt håndværk samt unikke råvarer. Der er ligeledes fokus på lokale råvarer, god kvalitet og miljøbevidst fremstilling. Så I kan uden tvivl nyde denne helt specielle og fantastiske oplevelse med god samvittighed. Hvis virksomhedens årlige julefrokost eller påskefrokost eksempelvis skal afholdes i nye spændende rammer, så hjælper SMASK ved Experimentarium også med at sammensætte en anderledes menu, som nok skal give en ordentlig én på smagsoplevelsen samt give smil på læben.

Der er jo en oplagt mulighed for at kombinere jeres firmaarrangement på SMASK med et eksplosivt videnskabsshow eller en anderledes og tankevækkende form for teambuilding. Der er forskellige muligheder for et fuldstændig fantastisk firmaarrangement, som I sent vil glemme! Det kan også kombineres med et møde, da du samtidigt har mulighed for at booke mødelokaler ved Experimentarium – så tøv endelig ikke. For her får du i sandhed en oplevelse udover det sædvanlige.

Lyder SMASK ved Experimentarium som noget for dig og dine kollegaer? Så tøv da endelige ikke med at booke. Her hos Rentspace hjælper vi dig gerne med stort og småt, så hvis du sidder med spørgsmål så hold dig endelig ikke tilbage. Vi vil nemlig rigtig gerne besvare dem så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

450

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

400

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

300

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY