Experimentarium

Hellerup

100-490 pers.

Send forespørgsel

Experimentarium

Hold dine møder, konferencer eller teambuilding på Experimentarium. Her er rigeligt med plads til det hele. Mødelokaler i forskellige størrelser, stor scene til forelæsninger samt et hav af spændende aktiviteter til teambuilding eller som afbræk i en lang dag med møder. Her kan i virkelige få gang i alle sanser ved en tur i udstillingen.

Videnskab er ikke så kedeligt som mange tror. Experimentarium er et sjovt sted at holde julefrokosten, sommerfesten, påskefrokosten eller nytårskuren. Her kan man opleve et “videnskabsshow” eller lave “tankeøvelser”, og lære hinanden bedre at kende. Mulighederne er mange! Her er mulighed for en helt unik aften, hvor i kan have Experimentarium for jer selv. Her er garanti for at I får det sjovt og bliver klogere på jer selv, hinanden og ikke mindst naturvidenskaben. “Udstillingspiloterne” står klar til at hjælpe og vejlede jer under hele arrangementet – og naturligvis udføre spændende forsøg i løbet af aftenen.

Besøget kan kombineres med middag i spisestedet SMASK, som bestyres af Madkastellet. SMASK udarbejder gerne et tilbud ud fra jeres ønsker.

Hvis du skal holde et større arrangement eller fest, kan Rentspace hjælpe dig med planlægningen. Vi har mange års erfaring indenfor fest- og eventbranchen, og ved hvad der skal til for at dit arrangement skal lykkes.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om Experimentarium eller deres mange lokaler og muligheder. Eller hvis du har brug for hjælp med at arrangere et møde, konference eller fest.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

490

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

350

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY