Orangeriet v. Paafuglen i Tivoli

København

20-220 pers.

Kuvertpris fra kr. 850,-

Send forespørgsel

Orangeriet v. Paafuglen byder på et væld af klassiske omgivelser med smag for farver og skævhed. Det er et sted for den barnlige sjæl med forkærlighed for et af Europas ældste forlystelsesparker. Træd indenfor i det fine orangeri og bliv draget af de grønne oaser og det fantastiske lysindfald selv på grå dage.

De glade tivoligæster nyder hvert år Paafuglens indbydende lokaler, hvor man ikke skal bekymre sig om den lidt lunefulde, danske sommer. Orangeriet er overdækket og har café-foldedøre, der kan åbnes og lukkes efter vejrets udfald. Der er dermed plads til fleksibilitet, når der skal afholdes arrangementer i de unikke lokaler. Glasfacaderne lader tivoliets stemning strømme igennem, og der er garanteret en behagelig atmosfære.

Ud over at være en à la carte restaurant er Paafuglen ligeledes et fint sted til større eller mindre selskaber. Her kan der nydes en lækker frokost eller middag med kontakt og udsigt til den omkringliggende have. Maden er af høj kvalitet og drager inspiration fra det klassiske danske køkken. Simple selskabsmenuer giver et sublimt udgangspunkt for det gode selskab, hvor der bydes på rare smagsoplevelser og autentiske rammer. Kom helt ind i hjertet af Tivoli og skab et anderledes arrangement med den fineste franske drivhusfølelse.

Udover Orangeriet er det også muligt at leje Den Runde Salon, hvor der er plads til et mindre, intimt selskab, samt den fine Havesal med smukke spejldetaljer.

Lad Rentspace hjælpe dig med at planlægge dit næste event. Vi tilbyder gratis og personlig hjælp, hvor vi rådgiver dig til optimale løsninger med et personligt præg. Der lyttes til jeres behov, ønsker og drømme, mens vi tilstræber efter at imødekomme disse på bedste vis.

Kontakt os, hvis der er interesse for yderligere information vedrørende Paafuglen. Ligeså anbefaler vi, at man booker en rundvisning af lokalet for at danne sig et overblik over dets fulde potentiale på egen hånd.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

220

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

200

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Industrikøkken

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY