Harlekin + Columbine v. Tivoli Congress Center

København

50-368 pers.

Send forespørgsel

Placeret i stueetagen i Harbour Tower med direkte udgang til foyeren finder du mødelokalet Harlekin + columbine med en kapacitet på op til 368 personer .
Mødelokalet er udstyret med LCD projektor og lærred eller 98” plasmaskærm, Mulighed for mørklægning Wi-Fi, lydanlæg samt en flipover. I Harlekin er der også mulighed for afholde udstillinger

Størrelse
Længde: 24 m
Bredde: 13 m
Højde: 5 m
Areal: 310 m2

Om venue
Tivoli Congress Center er tegnet af Kim Utzon Arkitekter og er blandt Københavns største kongres- og konferencesteder. Tivoli Congress Center råder over 52 konferencelokaler og to auditorier af varierende størrelse og kan kombineres på et utal af måder. De kan således dække ethvert behov for events med sammenlagt op til 5.500 deltagere.

Tivoli Congress Center tilbyder 13 lokaler på 1. etage fordelt i 2 bygninger. Alle lokaler med det nyeste AV-udstyr, behagelige konferencemøbler og dagslys. Lokalerne varierer i størrelse fra 14 kvm til 60 kvm med plads fra 10 personer til 60 personer. 2 foyerområder på hver 200 kvm med mulighed for servering af forplejning og mindre udstillinger. Foyeren indeholder samtidig et businesscenter, hvor dine konferencegæster kan benytte computere og nemt kan printe boarding pass eller præsentationer.

Med en placering i hjertet af København har I let tilgang til Tivoli Hotel & Congress Center fra både Københavns Hovedbanegård og – Lufthavn samt kort afstand fra motorvejen, hvortil hotellet desuden tilbyder indendørs parkering. Mulighederne er endeløse på Tivoli Hotel & Congress Center – om end det er et mindre event eller den helt store firmafest, så garanterer vi en fantastisk og mindeværdig oplevelse!

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

368

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

140

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY