Lille Scene v. Skuespilhuset

København

40-110 pers.

Send forespørgsel

Lille Scene v. Skuespilhuset

Skuespilhuset, som er en del af Det Kongelige Teater, er smukt beliggendes ned til vandet, mellem Nyhavn og Frederiksstaden og med udsigt over vandet og Operaen. Den ekstraordinære bygning er et resultat af en international projektkonkurrence, hvor fokus på både proportioner og materialer, har gjort at huset i dag spiller godt samme med de historiske rammer som ligger rundt omkring. Samspillet med vandet har ligeledes været med i udformningen af både udearealer, men også i den store Foyer indenfor.

Lille Scene v. Skuespilhuset kan bruges som en klassisk scene, med plads til 110 siddende gæster som nyder teaterkunsten, men er også oplagt til både konferencer, møder og undervisning eller en eventuel produktlancering. Lokalet er helt mørklagt og derfor er mulighederne mange. Rummet kan nemt forvandles og fx. brandes eller pyntes.

Udover Lille Scene har Skuespilhuset to andre større scener; Store Scene og Mellemgulvet. Ved større arrangementer kan flere lokaler lejes sammen. Fx. kan foyeren bruges til pauseområde eller netværks-reception og de to lounger; Heckel og Kørner kan bruges til VIP-gæsterne. De tre scener kan hver især byde på forskellige forelæsninger.

Hvis du skal afholde et stort arrangement, kan Rentspace hjælpe dig med planlægningen. Med mange års erfaring fra eventbranchen, har vi både erfaringen af planlægningen og netværket og kontakterne til at så arrangementet til at blive til en succes.

Hvis du er nysgerrig på Lille Scene v. Skuespilhuset, eller nogle af de andre lokaler i bygningen, så tøv ikke med at kontakte os.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

110

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY