venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Bistro Couloir v. CPH Studio Hotel

seated-guests-img

80

Siddende gæster

seated-guests-img

80

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Bistro Couloir v. CPH Studio Hotel

Bistro Couloir ligger i CPH Studio Hotel, der er fantastisk placeret ved Amager Strandpark. De tilbyder lækker og enkel gastronomi, der kan mætte den lækkersultne eller give den fulde madoplevelse til det hyggelige middagsselskab. Inviter indenfor i behagelig omgivelser, hvor der er god stemning og plads til jeres gode selskab. Herudover har Bistro Couloir tilhørende tagterrasse med plads til 250 personer hvor der kan festes til kl 22. Tagterrassen kan også lejes seperat - kontakt os for at høre om dine muligheder.

Tæt på Amager Strandpark, de grønne arealer og havets friske luft, ligger den hyggelig bistro. Her mødes de rene linjer og ro med det industrielt og råt udtryk. Der er skabt plads til forskellige arrangementer og events, hvor der kan være fokus på intimitet og fællesskab. Rummet er indrettet med stilrene møbler i det åbne areal, hvor det varme lys fra kurvelamper og det smukke lysindfald fra vinduespartier skaber en indbydende atmosfære.

Couloir lægger stor vægt på selve den gastronomiske oplevelse gennem smag og visualitet. Menuen er opbygget på simple retter, hvor smagsløgene behages ved gode råvarer og godt håndværk. Der tilbydes samtidig fleksible menuer, der kan skabe rammerne for ethvert selskab. Gør maden til omdrejningspunktet og inviter på ad libitum af alt fra skaldyrstema til bøf & bearnaise. Bistroen er fleksibel og lytter gerne til ønsker til menu og koncept. Til maden kan der bl.a. nydes gode vine og friske fynske øl.

Lokalet giver rig mulighed for at afholde begivenheder såsom fødselsdag, barnedåb, møde, firmaevent og andre selskaber, hvor der ønskes god service og afslappet omgivelser. Bistro Couloir hjælper hjertens gerne med at skabe netop det arrangement, som bygger på jeres ønsker og behov. De står til rådighed ved planlægningsprocessen og selve afviklingen. Couloir afholder årligt flere hundrede arrangementer igennem deres kældercafé No. 35 samt fine Hellerup Sejlklub, hyggelige Restaurant Couloir og charmerende Lynetten.

Rentspace tilbyder gratis og personlig hjælp, når festen eller mødet skal planlægges. Vi lytter til dine vigtigste ønsker og drømme, og stræber efter at imødekomme dine behov på bedste vis. Mad, drikkevarer, underholdning og det gode selskab skal selvfølgelig sidde lige i skabet, og hos Rentspace rådgiver vi dig til de bedste løsninger.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Tagterrasse

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Bistro Couloir v. CPH Studio Hotel

København, Krimsvej 29

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Bistro Couloir v. CPH Studio Hotel som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Bistro Couloir v. CPH Studio Hotel