Bistro Couloir v. CPH Studio Hotel

København

20-80 pers.

Få et tilbud

Bistro Couloir ligger i CPH Studio Hotel, der er fantastisk placeret ved Amager Strandpark. De tilbyder lækker og enkel gastronomi, der kan mætte den lækkersultne eller give den fulde madoplevelse til det hyggelige middagsselskab. Inviter indenfor i behagelig omgivelser, hvor der er god stemning og plads til jeres gode selskab. Herudover har Bistro Couloir tilhørende tagterrasse med plads til 250 personer hvor der kan festes til kl 22. Tagterrassen kan også lejes seperat – kontakt os for at høre om dine muligheder.

Tæt på Amager Strandpark, de grønne arealer og havets friske luft, ligger den hyggelig bistro. Her mødes de rene linjer og ro med det industrielt og råt udtryk. Der er skabt plads til forskellige arrangementer og events, hvor der kan være fokus på intimitet og fællesskab. Rummet er indrettet med stilrene møbler i det åbne areal, hvor det varme lys fra kurvelamper og det smukke lysindfald fra vinduespartier skaber en indbydende atmosfære.

Couloir lægger stor vægt på selve den gastronomiske oplevelse gennem smag og visualitet. Menuen er opbygget på simple retter, hvor smagsløgene behages ved gode råvarer og godt håndværk. Der tilbydes samtidig fleksible menuer, der kan skabe rammerne for ethvert selskab. Gør maden til omdrejningspunktet og inviter på ad libitum af alt fra skaldyrstema til bøf & bearnaise. Bistroen er fleksibel og lytter gerne til ønsker til menu og koncept. Til maden kan der bl.a. nydes gode vine og friske fynske øl.

Lokalet giver rig mulighed for at afholde begivenheder såsom fødselsdag, barnedåb, møde, firmaevent og andre selskaber, hvor der ønskes god service og afslappet omgivelser. Bistro Couloir hjælper hjertens gerne med at skabe netop det arrangement, som bygger på jeres ønsker og behov. De står til rådighed ved planlægningsprocessen og selve afviklingen. Couloir afholder årligt flere hundrede arrangementer igennem deres kældercafé No. 35 samt fine Hellerup Sejlklub, hyggelige Restaurant Couloir og charmerende Lynetten.

Rentspace tilbyder gratis og personlig hjælp, når festen eller mødet skal planlægges. Vi lytter til dine vigtigste ønsker og drømme, og stræber efter at imødekomme dine behov på bedste vis. Mad, drikkevarer, underholdning og det gode selskab skal selvfølgelig sidde lige i skabet, og hos Rentspace rådgiver vi dig til de bedste løsninger.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

80

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

-

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

-

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

-

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

-

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

-

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Forplejning leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Gratis parkering

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Tagterrasse

Udsigt

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Rundborde kan tilkøbes

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Barpersonale kan tilkøbes

Rengøring inkluderet

Serveringspersonale inkluderet

Få et tilbud fra Bistro Couloir v. CPH Studio Hotel?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Relaterede venues