Bistro Couloir v. CPH Studio Hotel

København

20-80 pers.

Send forespørgsel

Bistro Couloir ligger i CPH Studio Hotel, der er fantastisk placeret ved Amager Strandpark. De tilbyder lækker og enkel gastronomi, der kan mætte den lækkersultne eller give den fulde madoplevelse til det hyggelige middagsselskab. Inviter indenfor i behagelig omgivelser, hvor der er god stemning og plads til jeres gode selskab. Herudover har Bistro Couloir tilhørende tagterrasse med plads til 250 personer hvor der kan festes til kl 22. Tagterrassen kan også lejes seperat – kontakt os for at høre om dine muligheder.

Tæt på Amager Strandpark, de grønne arealer og havets friske luft, ligger den hyggelig bistro. Her mødes de rene linjer og ro med det industrielt og råt udtryk. Der er skabt plads til forskellige arrangementer og events, hvor der kan være fokus på intimitet og fællesskab. Rummet er indrettet med stilrene møbler i det åbne areal, hvor det varme lys fra kurvelamper og det smukke lysindfald fra vinduespartier skaber en indbydende atmosfære.

Couloir lægger stor vægt på selve den gastronomiske oplevelse gennem smag og visualitet. Menuen er opbygget på simple retter, hvor smagsløgene behages ved gode råvarer og godt håndværk. Der tilbydes samtidig fleksible menuer, der kan skabe rammerne for ethvert selskab. Gør maden til omdrejningspunktet og inviter på ad libitum af alt fra skaldyrstema til bøf & bearnaise. Bistroen er fleksibel og lytter gerne til ønsker til menu og koncept. Til maden kan der bl.a. nydes gode vine og friske fynske øl.

Lokalet giver rig mulighed for at afholde begivenheder såsom fødselsdag, barnedåb, møde, firmaevent og andre selskaber, hvor der ønskes god service og afslappet omgivelser. Bistro Couloir hjælper hjertens gerne med at skabe netop det arrangement, som bygger på jeres ønsker og behov. De står til rådighed ved planlægningsprocessen og selve afviklingen. Couloir afholder årligt flere hundrede arrangementer igennem deres kældercafé No. 35 samt fine Hellerup Sejlklub, hyggelige Restaurant Couloir og charmerende Lynetten.

Rentspace tilbyder gratis og personlig hjælp, når festen eller mødet skal planlægges. Vi lytter til dine vigtigste ønsker og drømme, og stræber efter at imødekomme dine behov på bedste vis. Mad, drikkevarer, underholdning og det gode selskab skal selvfølgelig sidde lige i skabet, og hos Rentspace rådgiver vi dig til de bedste løsninger.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

80

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Tagterrasse

Udsigt

food-icon

Udstyr

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY