Dance Studio v. Game Streetmekka

København

50-100 pers.

Send forespørgsel

Dance Studio ved Game Streetmekka

Game Streetmekka er et virkelig fedt sted at afholde sine events, da det bare har et helt særligt råt udtryk. Men i bygningen finder du også deres Dance Studio, som har et helt andet udtryk end de resterende lokaler. Det her lokale er rigtig godt til dig, som skal holde et mellemstort møde eller en workshop.

Dance Studio ved Game Streetmekka er et rigtig fint lokale, som egentlig bliver brugt som en dansesal til daglig. Det gør, at lokalet faktisk er rigtig smukt, og perfekt til de lidt større forsamlinger. I Dance Studio ved Streetmekka er der nemlig plads til 100 personer i biografopstilling og 50 personer ved borde.

Når du træder ind i lokalet, vil du se et klassisk dansestudie med flotte parketgulve og et smukt lysindfald. Her er nemlig store vinduer på gavlen, som også bidrager til, at lokalet bare har en masse charme. Så hvis du mangler et fint lokale til teambuilding, lancering eller en workshop så er det helt sikkert værd at tage et kig her. En af de store fordele ved Game Streetmekka er, at du kan få det præcis, som du vil have det. De kan hjælpe med alt fra opsætning til forplejning, eller du kan gøre det hele selv. Det kan du helt selv bestemme.

Noget af det bedste ved at booke Dance Studio ved Streetmekka eller et af deres andre lokaler er, at man udover at få en fed lokation til sit arrangement, så støtter man også en god sag. Game Streetmekka er nemlig en non-profit organisation, som gennem gadeidræt hjælper med at skabe varige sociale forandringer ved børn og unge i boligområder. Her bliver der skabt forbilleder, da unge ledere og rollemodeller bliver udviklet og dannet. Der er dermed rigtig mange gode grunde til at booke lokale hos Game Streetmekka. Du kan se alle deres lokaler lige her.

Har du spørgsmål til lokalet Dance Studio ved Game Streetmekka, eller sidder du måske med et helt andet spørgsmål til Rentspace? Så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig videre i processen. Vi vil nemlig gerne bidrage til, at vejen til dit drømmearrangement bliver så let som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

100

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY