Stuen v. Vinum Historia

København

20-40 pers.

Send forespørgsel

Stuen ved Vinum Historia

Vinum Historia er en rigtig hyggelig vinbar, som befinder sig i hjertet af København. Her vil I opleve en afslappet atmosfære, hvor man bare kan læne sig tilbage, tage en pause fra dagens stress og jag og nyde et godt glas vin med venner, familie eller kollegaer. Når i bestiller vin her, så er det med fokus på hygge, kvalitet, god smag og god service. Dermed de perfekte rammer for en hyggelig aften! 

Vil du gerne samle dine venner, veninder eller kollegaer til en hyggelig aften i anledning af fødselsdag, tøse-aften eller bare invitere til en aften i godt selskab fordi i har lyst? Så er det bare til tasterne for at booke bord hos Vinum Historia, for udover at de kan finde vin lige efter jeres smag, så har de også forskellige øl og cocktails, som I kan nyde. Derudover finder i både pizza og andre snacks på deres menu, så der er rig mulighed for at få en rigtig dejlig aften med alt hvad man kunne ønske sig. I vil helt sikkert få en fantastisk aften, for Vinum Historia er indrettet i en meget hyggelig, varm og lidt rustik stil, så man med det samme føler sig afslappet og i en hyggelig og behagelig atmosfære – præcis som det skal være med en aften der skal nydes med et godt glas vin og endnu bedre selskab. 

Hos Vinum Historia finder i også kælderen, som er god at reservere ved lidt større arrangementer eller et tasting room. Se nærmere på de lokaler lige her

Hos Rentspace er vi uden tvivl fan af Vinum Historia og de hyggelige omgivelser, og derfor har vi også gjort det nemt for dig, at booke et bord her på vores side. Har du spørgsmål, så må du endelig sende dem afsted til os, så vi kan besvare dem så hurtigt som overhovedet muligt. 

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

40

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

30

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY