Grossererens Mødelokale v. Kosmopol Konferencecenter

København

15-50 pers.

Send forespørgsel

Grossererens Mødelokale Kosmopol

Grosserer Holger Petersen var en af bagmændene bag etableringen af Københavns første Købmandsskole, som i dag er Kosmopol Konferencecenter. Det store mødelokale, som er beliggendes i kælderen, har fået navn efter ham som en hyldest. På vej ned ad trappen, hænger et billede af Holger Petersen og indenfor står en imponerende buste.

På trods af at lokalet ligger i kælderen er det meget lyst og moderne. Der er behagelige Arne Jacobsen stole i læder og opstillingen er meget fleksibel. Mødelokalet har plads op til 50 deltagere ved teateropstilling. Lokalet kan bruges til møder, mindre konferencer, undervisning, seminarer m.m. Fra lokalet er der direkte adgang til en hyggelig terrasse.

Grossererens Mødelokale er udstyret med den teknik der er brug for. Projektor med lærred, computer og wifi, whiteboard samt flipovers med tuscher.

Hvis du står og skal afholde et møde, konference eller foredrag, er Kosmopol er godt sted. Her er mulighed for at booke flere lokaler samtidigt samt mødepakker med forskellige typer af forplejning.Rentspace står også til rådighed og hjælper dig gerne videre, hvis du er i tvivl om hvilket lokale du skal booke. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil høre mere om Grossererens Mødelokale v. Kosmopol, eller du ønsker at booke stedet. Du kan også klikke ind på KOSMOPOL, for at se øvrige lokaler og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY