Beirut mødelokale v. Game Streetmekka

København

2-10 pers.

Send forespørgsel

Beirut mødelokale ved Game Streetmekka

Er du på udkig efter et mødelokale? Så forsæt endelig med at læse her, for Game Streetmekka har et rigtig fedt mødelokale i den fedeste stil, som du kan booke for en dag. Her er der mulighed for at afholde møde i lidt anderledes omgivelser, men helt sikkert noget som vil imponere mødedeltagerne.

Beirut mødelokale ved Game Streetmekka har et virkelig unikt, rustikt og råt udseende, som bare passer til resten af Game Streetmekka-bygningen. Lokalet har to glasvægge og ovenlysvinduer, som gør lokalet meget åbent og lyst. Derudover er der også den fede detalje, at rummet har udsigt over Store Hall, hvor der ofte bliver spillet streetbasket og gadefodbold. Du får derfor her nogle helt særlige rammer at holde dit møde i og sparke gang i kreativiteten. I kan også benytte jer af balkonen, som er ideel til at opleve hallens energi samt mærke stemningen i bygningen.

Når du booker Beirut mødelokale ved Game Streetmekka eller et af deres andre lokaler, så støtter du også en rigtig god sag. Game Streetmekka er nemlig en organisation, som laver et stort stykke socialt arbejde. De kæmper nemlig for at skabe sociale forandringer i boligområder gennem gadeidræt. Så ved at booke Beirut mødelokale, eller et af Games andre fede lokaler, så hjælper du faktisk socialt udsatte børn og unge.

Når du afholder dit møde eller et andet arrangement hos Game Streetmekka, så kan du få det ligesom du gerne vil have det. Her er der nemlig mulighed for, at de hjælper med forplejning og andre opgaver – eller du kan sørge for det hele selv. Det er helt op til dig.

Hos Rentspace vil vi gerne bidrage til at dit møde, workshop eller lancering bliver et hit, og vi vil gerne hjælpe dig. Vi har nemlig et stort netværk af samarbejdspartnere, som vi gerne vil dele med dig. Så hvis du har spørgsmål til dette eller noget helt andet, så send os endelig en besked, og så hjælper vi dig gerne videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

10

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Balkon

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY