Pizzeria Luca

København

20-100 pers.

Send forespørgsel

Pizzeria Luca

Vil du gerne holde fødselsdag eller firmaarrangement i hyggelige omgivelser, hvor smagsløgene samtidig bliver forkælet? Så anbefaler vi her hos Rentspace helt sikkert at tage et kig nærmere på Pizzeria Luca ved Gammel Strand i København.

Pizzeria Luca er en italiensk restaurant, hvor I kan opleve autentisk italiensk pizza og antipasti. Det vil helt sikkert være en smagsoplevelse, da der er stort fokus på rene smage og kvalitets råvarer. Italiensk mad er som regel kendetegnet ved sin enkelthed, men fortvivl ej for I vil helt sikkert opleve en eksplosion af indtryk, når tænderne sættes i deres virkelig lækre retter. Hele oplevelse hos Pizzeria Luca fuldendes af deres farverige interiør, som skaber en festlig stemning, som helt sikkert vil skabe nogen fantastiske rammer at holde sit arrangement i. Her har man lyst til at blive hængende til drinks, vin og cocktails efter man har klemt de sidste bidder af maden ned. Der er ingen tvivl om at den italienske tradition med at fejre store øjeblikke sammen med venner og familie, er videreført til Luca. Her har man lyst til at blive fejret. Pizzeria Luca har også en rigtig hyggelig gårdhave, som kan indrettes efter jeres ønsker. Så der er flere muligheder, for at få en aften, som I gerne vil have den.

Pizzeria Luca ligger i Københavns indre by med kort til både bus og tog. Det er derfor et oplagt venue til årets private- eller firmabegivenheder. Her kan folk komme til fra både nært og fjernt. I Lucafamilien finder du også Trattoria Luca i Lyngby og Luca Piccolo på Østerbro.

Hos Rentspace tilbydes der fleksibel og professionel hjælp til planlægning af private- og erhvervsarrangementer. Der lyttes til jeres behov og drømme inden for tema, mad, drikkevarer, underholdning og meget andet. Disse imødekommes på bedste vis gennem samarbejde og personlig kommunikation. Kontakt os hvis du vil høre nærmere eller ønsker en fremvisning af Luca. Eller en af de mange andre skønne venues, som folkene bag Luca også står bag.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Terasse / veranda

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY