Restauranten v. Villa Copenhagen

København

10-100 pers.

Send forespørgsel

Restauranten ved Villa Copenhagen

På det eksklusive luksushotel Villa Copenhagen finder du også en ligeså eksklusiv restaurant, som hedder Kontrast. Restauranten ved Villa Copenhagen er ligeledes indbegrebet af luksus og eksklusivitet som også er karakteriseret ved indre København. Denne oplevelse kan du også give dine gæster til dit møde, fødselsdag eller en anden anledning, hvor god mad i lækre omgivelser er påkrævet.

Maden på restauranten ved Villa Copenhagen er en gastronomisk oplevelse, som er inspireret af europæisk mad samt mad fra Nord Afrika. Du vil opleve at maden reflekterer forskellige kulturer og den diversitet, som findes i København hele vejen gennem måltidet, uanset om det er morgenmad, frokost eller aftensmad du er ude efter. Her køber du ikke bare en god middag, her køber du virkelig en oplevelse, og det gælder både maden men bestemt også det syn der vil møde dig, når du træder ind på hotellet. Hele designet af hotellet og ligeledes restauranten er både hip, moderne og nordisk samtidig med, det er blandet med lidt ældre dansk stil, da hotellet oprindeligt var et gammelt postkontor helt tilbage i 1912. Det er virkelig imponerende, hvordan det gamle design smelter sammen med det moderne, og er med til at fuldende hele oplevelsen på Kontrast. Hvis man efter måltidet ikke har fået helt nok af hotellet, kan vi også kun anbefale at besøge dets bar, hvor der også serveres lækre drinks i sofistikerede omgivelser. Der er også andre muligheder for at afholde et arrangement på hotellet – du kan se de forskellige lokaler her.

Hvis du før eller efter måltidet skal afholde et møde, præsentation, konference eller lancering så byder Villa Copenhagen også på forskellige muligheder for, at dette kan afholdes i deres flotte lokaler, som er indrettet specielt til dette formål. Her har de bl.a.  studio, boardroom eller backstage, som alle er rigtig fine lokaler.

Har du spørgsmål til os, så må du rigtig gerne sende os en besked, så vender vi tilbage med svar til dig så hurtigt som overhovedet muligt. Vi kan også hjælpe med at sætte dig i kontakt med de rette samarbejdspartnere og leverandører, da vi har et stort netværk, som vi gerne deler med dig.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY