Festlokalet v. Kolme

København

20-50 pers.

Send forespørgsel

Skal du holde fest? Hvad så med at booke the nye festlokale som Bremen Teater og Hotel Cecil står bag. Et nyt, moderne og ikke mindst lækkert lokale som kan huse op til 50 gæster.

Festlokalet ved Kolme ligger i forlængelse af Bremen Teater. Kolme er nyt, og her er der plads til flere forskellige typer af arrangementer – eksempelvis en fest i deres festlokale. Så skal du holde fødselsdag, barnedåb, bryllup, konfirmation så er det her måske det perfekte sted. Det er moderne indrettet, og der er indgået aftaler med danske producenter som Normann og LYFA, så der er ingen tvivl om, at lokalet har et skandinavisk og ikke mindst gennemført udtryk. Her er der rigtig mange gode muligheder, og festlokalet ved Kolme er et anbefalelsesværdigt lokale.

Skal du holde møde, eller har brug for et lidt mindre lokale? Så bare rolig – Kolme har en række andre lokaler udover Festlokalet, som også er indrettet i den flotte stil. Du kan hurtigt og nemt få et overblik over alle dine muligheder lige her.

Mangler du at få styr på det hele til din fest? Så bare rolig – Rentspace kan måske hjælpe dig lidt på vej. Vi har nemlig samlet en række samarbejdspartnere og leverandører, og du kan finde mad, underholdning og alt derimellem blandt dem. Vi har gjort det nemt, så du kan finde dem lige her.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY