Klubben v. Trifolium Event

København

20-75 pers.

Lokaleleje fra kr. 11.875.-

Send forespørgsel

Ved Sydhavnen finder du et råt, industrielt og ikke mindst unikt lokale. Her ligger nemlig et gammelt mejeri, hvor generator hallerne er lavet om til eventlokaler, som kan bookes til din næste fest, event, arrangement eller noget helt andet. 

 

Det ene af lokalerne er Klubben ved Trifolium Event, og fordi det industrielle look og udtryk er bevaret, så giver lokalet rigtig mange muligheder. Her kan der skabes de perfekte rammer, uanset om du skal holde fødselsdag, bryllup, firmafest, konfirmation m.v. Her er der plads til at der kan pyntes op, indrettes og laves efter dine behov, ønsker og drømme – næsten alt kan lade sig gøre her. Det er derfor nemt, at være med til at skabe de rammer og den atmosfære, som man ønsker til sin fest. 

 

Når du booker Klubben ved Trifolium, har du adgang til kaffemaskine, glas, service og terrasse. Derudover er lokalet rigtig godt isoleret, så der er rig mulighed for at sætte computer eller telefon til musikanlægget, fyre op for yndlings playlisten og danse og synge det bedste man har lært. 

Hos Rentspace synes vi jo, at det er rigtig vigtigt at din fest, opfylder alle dine ønsker og drømme. Derfor har vi hjulpet lidt på vej, og skaffet en række leverandører og samarbejdspartnere, som kan hjælpe med at fuldende dit arrangement. Tag et kig på siden – her finder du både mad, underholdning, musik og meget mere.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

75

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY