Caféen v. ARKEN

København

20-100 pers.

Send forespørgsel

ARKEN er et imponerende bygningsværk, som afspejler det maritime, og fanger stemningen ved vandet. Det er med til at bidrage til en fuldstændig fantastisk oplevelse, når man befinder sig i bygningen. Men der er også mulighed for at opleve denne stemning på allerbedste vis i Caféen ved ARKEN, som bare har en fantastisk udsigt. Du har her muligheden for at give op til 100 gæster denne oplevelse, da du kan booke Caféen til et arrangement.

Når man ser på ARKEN, er bygningen i sig selv virkelig gennemført og flot, og det er det også når man træder ind i Caféen ved ARKEN. Det første man vil blive imponeret over, er sandsynligvis den fuldstændig fantastisk panoramaudsigt over Øresund – og hvem vil ikke gerne holde middag eller reception til sådan en udsigt? Det er næsten ikke til at tage fejl af, at den maritime stemning er inkorporeret i hele caféen. Caféen hænger nemlig som en redningsbåd på siden af ARKEN, og indenfor er der plankegulv, som giver associationer til dækket på et skib, og igen er det værd at nævne hele oplevelsen fuldendes af udsigten. En ekstra og meget lækker detalje er, at der også er en terrasse, som der kan bruges, når der afholdes arrangementer her. Lokalet er helt ideelt til private middage og receptioner, og det kan bookes udenfor museets åbningstid. ARKEN vil jo gerne bidrage til, at du og dine gæster går hjem med en fantastisk oplevelse i bagagen, og derfor er der heller ikke gået på kompromis med maden, som altid er lavet på gode råvarer og gerne økologisk. Her er der selvfølgelig mulighed for, at tilpasse menuen så det passer til arrangementet, som holdes. Dermed er der garanti for en fuldendt oplevelse, når man holder et arrangement ved ARKEN.

ARKEN byder på mange flotte udstillinger, og her er der også mulighed for at få kunsten helt tæt på, også når man skal holde arrangementer. De har nemlig flere forskellige lokaler, hvor udstillingerne er en del af rummet. Du kan se de mange muligheder lige her.

Her hos Rentspace kan vi næsten ikke få armene ned over alle de helt utrolig fantastiske og unikke lokaler, som ARKEN har at byde på. Så hvis du har spørgsmål til enten Caféen ved ARKEN eller et af de andre lokaler så kontakt os endelig. Så besvarer vi det gerne så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.