venue-img
venue-img venue-img

Caféen v. ARKEN

seated-guests-img

80

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Caféen v. ARKEN

ARKEN er et imponerende bygningsværk, som afspejler det maritime, og fanger stemningen ved vandet. Det er med til at bidrage til en fuldstændig fantastisk oplevelse, når man befinder sig i bygningen. Men der er også mulighed for at opleve denne stemning på allerbedste vis i Caféen ved ARKEN, som bare har en fantastisk udsigt. Du har her muligheden for at give op til 100 gæster denne oplevelse, da du kan booke Caféen til et arrangement.

Når man ser på ARKEN, er bygningen i sig selv virkelig gennemført og flot, og det er det også når man træder ind i Caféen ved ARKEN. Det første man vil blive imponeret over, er sandsynligvis den fuldstændig fantastisk panoramaudsigt over Øresund – og hvem vil ikke gerne holde middag eller reception til sådan en udsigt? Det er næsten ikke til at tage fejl af, at den maritime stemning er inkorporeret i hele caféen. Caféen hænger nemlig som en redningsbåd på siden af ARKEN, og indenfor er der plankegulv, som giver associationer til dækket på et skib, og igen er det værd at nævne hele oplevelsen fuldendes af udsigten. En ekstra og meget lækker detalje er, at der også er en terrasse, som der kan bruges, når der afholdes arrangementer her. Lokalet er helt ideelt til private middage og receptioner, og det kan bookes udenfor museets åbningstid. ARKEN vil jo gerne bidrage til, at du og dine gæster går hjem med en fantastisk oplevelse i bagagen, og derfor er der heller ikke gået på kompromis med maden, som altid er lavet på gode råvarer og gerne økologisk. Her er der selvfølgelig mulighed for, at tilpasse menuen så det passer til arrangementet, som holdes. Dermed er der garanti for en fuldendt oplevelse, når man holder et arrangement ved ARKEN.

ARKEN byder på mange flotte udstillinger, og her er der også mulighed for at få kunsten helt tæt på, også når man skal holde arrangementer. De har nemlig flere forskellige lokaler, hvor udstillingerne er en del af rummet. Du kan se de mange muligheder lige her.

Her hos Rentspace kan vi næsten ikke få armene ned over alle de helt utrolig fantastiske og unikke lokaler, som ARKEN har at byde på. Så hvis du har spørgsmål til enten Caféen ved ARKEN eller et af de andre lokaler så kontakt os endelig. Så besvarer vi det gerne så hurtigt som overhovedet muligt.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

FACILITETER

Terasse / veranda

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

Caféen v. ARKEN

Ishøj, Skovvej 100

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Caféen v. ARKEN som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Caféen v. ARKEN