Kælderen 13

København

65-120 pers.

Send forespørgsel

Midt i København på Kompagnistræde, finder du Kælderen 13 – en ægte “skjult perle”. Kælder 13 er et helt unikt lokale, med masser af rustik, charme, hygge, varme og ikke mindst en utrolig fleksibelt. Det omstillingsparate lokale har huseret mange temafester som Oktoberfest, Halloween, julefrokoster mm., men også gode fester, med livemusik, drinks, och lange samtaler til sent om natten. Der er plads til 120 stående eller 90 siddende gæster, og lokalet har en scene som kan bruges til taler, livemusik, DJ mm.

Kælderen 13 er stedet du skal leje hvis du ønsker et personligt sted med et “casual touch”. Her kan du holde et mindre bryllup i hyggelige rammer, fødselsdagsfest med lækker mad, cocktails og dans natten lang. Eller hvorfor ikke en vinsmagning med veninderne? Kælderen 13 har stor erfaring indenfor event, fest, firmamiddage og er klar til at sørge for at dit arrangement lykkes.

Har du brug for en fotograf til dit bryllup eller konfirmation? Vil du have live musik til dit guldbryllup? Ønsker du invitere vennerne på en vinsmagning til din fødselsdag? Eller vil du have en af Københavns kendte DJs til at spille til din sommerfest? Uanset hvad du kunne tænke dig, står vi klar med det hele og kan levere lige den oplevelse eller arrangement som du ønsker.

Rentspace hjælper dig gerne med planlægningen. Vi tilbyder gratis og personlig betjening, hvis du skal afholde en stor konference, et lille møde, eller et privat arrangement. Gennem godt samarbejde stræber vi efter at imødekomme alle dine ønsker og skabe både professionelle men især uforglemmelige rammer for dig og dine gæster.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Kælderen 13.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

120

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

90

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY