Tasting Room v. Vinum Historia

København

4-10 pers.

Send forespørgsel

Tasting Room v. Vinum Historia

Vinum Historia er en rigtig fin lille vinbar, som er beliggende i hjertet af København. Her er der rig mulighed for få noget godt til ganen uanset, om man er et par stykker eller et større selskab. På denne vinbar vil i opleve en meget hyggelig atmosfære, så snart I træder indenfor døren. Det perfekte sted at samle venner og bekendte til en hyggelig aften.

Nede i kælderen finder man Tasting Room ved Vinum Hastoria. Her er der rig mulighed for at smage de forskellige vine, som de har på menuen. Her er roligt, varmt og rustikt indrettet. De perfekte rammer til en vinsmagning. Derudover vil I også finde en række andre lækre cocktails og øl på deres menukort samt snacks og pizza, hvis sulten også skal stilles. Det er en fordel at booke enten deres Tasting Room eller kælderen hvis man gerne vil holde et privat arrangement som fødselsdag, firmaevent, tøse-aften, polterabend eller hvad det nu kunne være. Her er der rigtig god mulighed for at I kan side i rolige omgivelser og bare hygge jer, imens personalet selvfølgelig vil sørge for god service.

Hos Rentspace sidder vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp eller gerne vil have svar på et spørgsmål, så må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi vil rigtig gerne hjælpe til at dine drømme og ønsker går i opfyldelse, når du lejer et lokale gennem os.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

10

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

10

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.