Aire Ancient Baths and Spa v. Hotel Ottilia

København

4-20 pers.

Send forespørgsel

Er du ved at planlægge et arrangement, hvor oplevelsen skal være udover det sædvanlige? Så er det helt sikkert værd at kigge nærmere på dette Spa ved Hotel Ottilia. Her er det æstetiske udtryk helt unikt, og det skaber rammerne om en helt fantastisk og afslappende oplevelse.

Aire Ancient Baths er virkelig en eksklusiv spaoplevelse, som helt sikkert vil skabe rammerne om et meget afslappende og roligt arrangement, men helt sikkert også et arrangement som dine gæster meget sent vil glemme. Aire Ancient Baths æstetiske udtryk og design er inspireret af Romerriget, hvor man søgte ro, afslapning og nydelse i ekstravagante omgivelser – og der er ingen tvivl om, at det er lige præcis det, der opnås her. Den gamle lagerbygning med det rustikke design og de termiske bade tager dig tilbage i tiden, og det er svært ikke at blive imponeret over det afslappende rum, som du træder ind i, hvor vandet uden tvivl er det bærende element.

Du finder 7 termiske bade, som har forskellige temperaturer. I kan dermed nyde alt fra et isbad til rigtig dejligt varmt vand. Du finder også andre luksuriøse faciliteter som afslapningslounge med varme marmorsten, dampbad og hvilerum. Der kan også bookes massage eller nogen af deres andre behandlinger, som helt sikkert vil give ro til krop og sjæl. Så uanset om du står for planlægningen af et firmaarrangement, venindedagen eller noget helt tredje, så er Aire Ancient Baths ved Hotel Ottilia, et rigtig lækkert og eksklusivt bud på en aktivitet, som de fleste helt sikkert vil blive imponeret over samt nyde i fulde i drag.

Hvis du også gerne vil invitere dine gæster på middag eller en drink så byder Hotel Ottilia på rigtig mange forskellige faciliteter. Derudover er det også muligt at booke deres møde- eller konferencelokaler eller den unikke Dipylon Hal, som også er perfekt til hyggelige middage eller andre sammenkomster. Se de forskellige muligheder lige her. Har du spørgsmål til Rentspace, så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig. Vi har også et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med planlægningen af dit arrangement – og vi hjælper dig gerne i kontakt med dem, så dine ønsker kan blive opfyldt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY