THEGLASSBOX v. THEKRANE

København

4-20 pers.

Send forespørgsel

THEGLASSBOX v. THEKRANE

Mødelokalet THEGLASSBOX er på alle måder et helt unikt sted at afholde eksklusive møder, men også private arrangementer. Lokalet, som er en tidligere kulkran, ligger midt i Nordhavn i den gamle industrihavn. THEGLASSBOX er det store mødelokale i THEKRANE, som også byder på et eksklusivt hotelværelse, spa-afdeling, et mindre mødelokale samt mulighed for at leje det hele sammen til unikke eventoplevelser.

THEGLASSBOX er beliggende på 1. sal. Væggene er lavet af “gulv til loft” vinduer og giver et 360 graders view over Nordhavn og Øresund. Lige meget om det er en solnedgang, tåge, stormvejr eller sne udenfor, giver det her lokale alle gæster en anderledes oplevelse af det danske vejr. Og når vejret er til det, kan terrassen på 1. sal bruges til at nyde solen, eller få lidt frisk havluft mellem møderne. Stilen er rå og industriel, på en eksklusiv og elegant måde. Sort, er farven som går igen og er inspireret af kranens historie.

Hvis der ønskes forplejning til mødet eller en madoplevelse som kan imponere dine gæster, leveres dette af Mundwerk, som er eksklusiv leverandør til THEKRANE.

Hvis du står og skal afvikle er eksklusivt arrangement, enten som privat eller som virksomhed, står vi på Rentspace til rådighed i din planlægningsproces. Med mange års erfaring fra eventbranchen, har vi et stort netværk af samarbejdspartnere, som kan hjælpe med at sammensætte en eksklusiv dag eller aften for dine gæster. THEKRANE og deres mange lokaler, er det oplagte sted, hvis du ønsker en helt unik oplevelse med VIP-status.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til THEGLASSBOX, eller hvis du ønsker booke lokalet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

20

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Balkon

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY