Konfirmation

Livets første store personlige fest, er din konfirmationsfest. Netop derfor er det en fest af stor betydning, og uden tvivl ikke en dag man glemmer. Denne fest betyder meget for konfirmanden, hvorfor det er vigtigt, at der er styr på enhver detalje. Konfirmandens konfirmationsfest skal foregå på hans eller hendes præmisser.

Leder du efter lokale til konfirmation?

Om I ønsker at afholde jeres barns konfirmationsfest i København, på Frederiksberg, i Roskilde, eller andre steder på Sjælland, så finder I lokaler, lige fra restaurant til selskabslokale og alt der imellem, som dækker jeres behov. Vi mange unikke perler blandt vores udvalg. Bla. mange rustikke konfirmation lokaler til de mere utraditionelle konfirmationsfester. Vores eventkonsulenter hjælper jer hele vejen igennem processen, uden merpris. Lige fra stedsøgningen, til tilbudsindhentning af alt fra mad og drikke til cocktailbar.

I skal altså kun bruge tid på, at vurdere de tilbud vi præsenterer for jer og på at holde et uforglemmeligt event.

Vi tilbyder både venues, hvor lokalerne kan lejes uden mad, såvel som venues der udelukkende sætter prisen ud fra deltagerantallet. Samt alt imellem. Vores eventkonsulenter er eksperter i at præcisere jeres ønsker og behov, samt at matche det med unikke venues.

Rentspace har gjort booking af event venues nemt og event planning gratis. Vi glæder os til at hjælpe jer med planlægning af det perfekte event og samtidig at spare jer for en masse tid, helt uden merpris.

Kontakt vores Event konsulenter nu og få gode tilbud indenfor 1 arbejdsdag.

Populære selskabslokaler til konfirmation

Søg i blandt vores selskabslokaler til konfirmation

Område

Deltagere

Vinoteket v. Copenhagen NXT Door

København
8-24 personer

Huks Fluks

København
20-40 personer

Peder Oxe

København
25-60 personer

Brede Høker

København
25-80 personer

DADA Lounge v. Hotel Skt Petri

København
20-90 personer

Stuen v. Transformerstationen

Lokaleleje fra kr. 6.775.-

København
15-48 personer

M2Tango

København
50-150 personer

Vestauranten v. DGI Byen

København
75-200 personer

Savery Academy Dance & Performance

København
20-120 personer

The Loft CPH

København
5-50 personer

H4 VENUE

København
15-150 personer

Peter Lieps Hus

København
5-375 personer

Find drømmelokationen til din konfirmationsfest

Noget af det første der skal planlægges til konfirmationsfesten, er hvor festen skal afholdes. Rentspace tilbyder uanede af muligheder rundt omkring i hele Danmark. I kan afholde jeres arrangement i smukke rammer omgivet af natur og strand, hvor idyllen præger stemningen, eller I kan vælge en lokation centralt i byen, hvor feststemningen er i højsædet.

Skal der være plads til at jeres gæster og børn har mulighed for at boltre sig udenfor under forårssolen, er det oplagt at finde et lokale tæt på naturen. Kommer jeres gæster til gengæld langvejs fra, er det måske essentielt at holde festen tæt på offentlig transport, centralt i byen. Mulighederne er mange, hvorfor vi er sikre på, at vi sammen kan finde en god løsning, der stemmer overens med jeres ønsker og behov.

Rentspace står til rådighed med lokaler som dækker jeres behov. Der findes alt fra de rustikke lokaler til de utraditionelle, idylliske og minimalistiske festlokaler.

Konfirmationsfesten efter behov

Der findes alverdens muligheder af lokaler til konfirmationsfesten, hvilket kan gøre beslutnignen svær. En stor fest som en konfirmation kan hurtigt blive uoverskuelig, idet der er meget, som skal planlægges. Ved at afholde den kommende konfirmationsfest ude fremfor hjemme, kan du som forældre give slip på mange af de praktiske ting. Dette vil med sikkerhed vil gøre, at du slapper meget mere af i løbet af aftenen og nyder festen til fulde drag.

Find lokalet der dækker jeres behov. Udsigten til vandet vil skabe den rolige stemning og få gæsterne til at slappe af, mens industrilokalerne og det rå og rustikke har sin egen personlige charme og skævhed.

Der findes lokaler til enhver smag, blandt de mange forskellige muligheder. Du har blandt andet mulighed for at holde din konfirmationsfest i Danmarks nye nationalpark, placeret i Roskilde. Nationalparken er lokation for det såkaldte Orangeriet ved Herthadalen. Denne lokation tilbyder fantastiske rammer, med fokus på nærhed. Mottoet lyder; “Mennesker og måltider”. Her får du en idyllisk oplevelse, med indbydende mad og hvor bæredygtighed og økologi er i centrum.

Som alternativ og yderligere inspiration byder Rentspace på Krigsmuseet ved Nationalmuseet som mulig lokation. Dette siges at være Christian 4.’s gamle tøjhus, som stammer tilbage fra 1604. Her opleves enestående historiske rammer, mens fest kører derud af.

Mad og catering til konfirmationer

Dit barns konfirmationsfest skal opfylde alle ønsker og leve op til forventningerne. Udover festlokalet er menuen også en af de vigtigere ting, at få styr på. Og her er jeg sikker på, at konfirmanden har stærke meninger. Det allervigtigste er, at der vælges en menu, som passer perfekt til konfirmandens personlighed og stil. Yndlingsretterne skal på bordet, og der skal ikke tænkes på andre.

Der er naturligvis masser muligheder for en spændende menu til konfirmationsfesten, omend den er fin og traditionel, eller skør og utraditionel. Mange af festlokalerne tilbyder yderligere hjælp til arrangering, hvis dette ønskes. Det allervigtigste er, at der vælges yndlingsretterne. Kun fantasien sætter grænserne.

Ønsker du yderligere inspiration til din konfirmationsfest, så tag et kig på vores festlokaler