FÆNGSLET

Horsens

10-800 pers.

Send forespørgsel

FÆNGSLET – Møde og Konferencecenter

Det gamle statsfængsel i Horsens, har siden 2012 fungeret som oplevelsesvirksomhed og lægger bl.a. hus til spisende gæster i caféen 8F, overnatning i SleepIn, koncerter, møder, konferencer og meget mere. Horsens statsfængsel fungerede som fængsel i over 150 år, men lukkede i 2006.

FÆNGSLET byder på en fascinerende kulturhistorie og har på få år også blevet internationalt anerkendt og tiltrækker både nationalt og internationalt kendte kunstnere samt kunst- og kulturfestivaler. FÆNGSLET i Horsens er som taget ud fra en Hollywood film og her kan du opleve rå mure, fængselsgården og celleblokke. Når du kører inden for de lukkede porte, kan du mærke den gamle ånd og hele området står stadig som det gjorde, da statsfængslet lukkede i 2006.

FÆNGSLET i Horsens tilbyder flere helt unikke lokaler og er populære til møder eller konferencer. Her finder du både små mødelokaler som Forsamlingshuset, store lokaler som Vestsalen og Magasinet og spændende lokaler som Gl. Celle.

Den gamle sygeafdeling er i dag indrettet som vandrehjem. Her kan du overnatte i en af de gamle celler. Cellerne er bevaret autentiske, men restaurerede. Spisehuset 8F, er FÆNGSLETs Cafe, klassisk dansk smørrebrød, frokostretter og en god kop kaffe er nogle af de ting du finder på menukortet.

Hos Rentspace står vi til rådighed, og tilbyder gratis eventhjælp og vi vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af arrangementer, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Med dine gæster i fokus, kan vi gøre dit arrangement til en dag som glider, uden problemer.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Fængslet og deres mange lokaler.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY