Selskabslokalet v. Cholon

København

20-34 pers.

Send forespørgsel

I hjertet af København finder du Cholon, som er en rigtig lækker asiatisk restaurant, som gemmer på en kulinarisk oplevelse. Det er en rigtig lækker restaurant, hvor man hurtigt fornemmer, at maden er lavet med stor passion for det asiatiske køkken, og der hersker ingen tvivl om, at du her får virkelig god kvalitet.

Hvis du synes at et besøg hos Cholon lyder attraktivt og du gerne vil invitere familie, venner eller kollegaer med derhen i en eller anden anledning, så er du heldig, for Cholon tilbyder nemlig muligheden for at leje et lokale. Der er rig mulighed for at afholde selskaber ved Cholon. Du tilbydes her et privat lokale, hvor du har mulighed for at samle mellem 20 og 34 gæster. Missionen hos Cholon har lige fra begyndelsen været, at lave den allerbedste forårsrulle, og derfor ved du, at der på ingen måde er gået på kompromis med kvaliteten. Du vil helt sikkert også opleve at blive imponeret over det æstetiske udtryk, når jeres mad bliver serveret. For udover det smager super lækkert, så ser det virkelig også indbydende ud. Der er derfor ingen tvivl om, at hvis du booker selskabslokalet ved Cholon, har I de bedste forudsætninger for en god aften, uanset om det er fødselsdag, venindehygge eller en anden fejring.

Restaurant Cholon finder du i hjertet af København nærmere bestemt i Vingårdsstræde på hjørnet af Nikolaj Plads.

Her hos Rentspace anbefaler vi helt sikkert, at du og dine gæster prøver Cholon, og derfor sidder vi også klar til at hjælpe dig. Så hvis du har brug for hjælp til booking eller mangler svar på spørgsmål, så må du endelig sende os en besked eller ringe til os. Så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

34

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

34

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY