Grøn Stue v. Amager Selskabslokaler

København

30-50 pers.

Send forespørgsel

Amager Selskabslokaler har flere meget charmerende og hyggelige selskabslokaler, som er perfekte til mange forskellige fester og arrangementer. Og her kan festen skræddersyes til dine ønsker og behov.

Grøn stue ved Amager Selskabslokaler er deres mindste lokale, og her er der plads til op 50 gæster. Med de grønne vægge og store vinduer er lokalet bare charmerende, stilfuldt samt indbydende. Her er der virkelig gode muligheder for en rigtig hyggelig dag eller aften. Lokalet er supergodt til barnedåb, fødselsdag eller en reception. Derudover kan det også bruges som grupperum eller man kan bruge til udvidelse til den store sal. Lokalet har desuden udgang til gården, så der er gode muligheder for at komme ud og trække lidt frisk luft.

Amager Selskabslokaler vil rigtig gerne bidrage til, at dit arrangement bliver fantastisk, og du bare kan nyde det i fulde drag. Derfor laver de maden, serverer den samt drikkevarer og tager opvasken og oprydningen, når I er gået hjem. Du er selvfølgelig selv med til at bestemme menuen, så den passer til jeres fest. Så uanset om det er om morgenen, frokost eller aften så er der mulighed for massevis af lækkerier.

Hvis du skal holde et større arrangement med plads til flere, eller hvor det er oplagt at have flere lokaler i spil, så er Amager Selskabslokaler et virkelig godt bud. Her kan deres lokaler nemlig bookes på kryds og tværs, så det passer til jeres behov. Du kan se de forskellige lokaler, de tilbyder ved at klikke lige her.

Lokalerne har en super beliggenhed ved Christianshavns Torv, og er dermed tæt på offentlig transport, Kastrup Lufthavn og Københavns Centrum.

Har du brug for yderligere sparring til dit arrangement? Så kontakt endelig Rentspace, vi har nemlig et hav af forskellige samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre med planlægningen. Skulle du sidde med andre spørgsmål til Grøn stue ved Amager Selskabslokaler eller noget andet, så skal du endelige ikke tøve med at skrive til os.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY