Ibiza Beach Bar

København

30-300 pers.

Send forespørgsel

Ibiza Beach Bar

I midten af København, finder du et lille stykke af Ibiza – nemlig Ibiza Beach Bar; et sted med fest og farver, drinks og dans hele natten – lige netop som du kender det fra Ibiza. Her kan du feste i hyggelige omgivelser, og med alle de drinks som er kendte fra party-øen. Ingen fest uden en bar og her finder du ikke mindre en tre af slagsen! I baren findes flere af de kendte drinks, øl og andre specialiteter som er kendte fra Spanien og Ibiza. Bartenderne er altid klar på at sætte gang i festen og tager gerne imod bestillinger på både kendte og mindre kendte long drinks, cocktails eller shots!

Hos Ibiza Beach Bar er det altid sommer! Du bydes indenfor til en hyggelig og afslappet atmosfære, med en indretning som leder tankerne til en bar på den spanske ferieø Ibiza. Her er god stemning, og fed musik – både nye hits og gamle fest klassikere.

Book baren til dit næste arrangement. Her er plads til alle og personalet er klar til at sætte festen i gang sammen med jer. Læn dig tilbage i en af vores sofaer, eller tag plads i baren og nyd en af vores gode cocktails.

Rentspace har stor erfaring indenfor festplanlægning, og står altid til rådighed hvis du skal holde et stort eller lille arrangement. Kontakt gerne hvis du har spørgsmål til Ibiza Beach Bar, eller hvis du ønsker at leje baren.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY