Biografen v. Hotel SP34

København

8-24 pers.

Send forespørgsel

Biografen v. Hotel SP34

Leder du efter et spektakulært lokale til din præsentation, lancering eller måske til en privat filmaften? Så er Biografen ved Hotel SP34 det perfekte bud. Her kan du skabe en hyggelig og intim stemning, som dine gæster helt sikkert vil nyde.

Biografen ved Hotel SP34 er et virkelig dejligt lokale, hvor man får den helt rigtige biograf-stemning. Hvis du har et produkt du gerne vil holde en lancering for, eller en præsentation som skal være lidt ud over det sædvanlige, så skaber dette lokale de perfekte rammer. Her sidder dine deltagere eller gæster nemlig super godt i de klassiske biografsæder, og det nedtonede lys medvirker også til den afslappede stemning, som bare gør det nemmere at holde fokus og bare nyde oplægget. Det er også muligt at bruge biografen til en privatfilmaften for venner og familie, eller hvis man gerne vil skabe en ekstraordinær oplevelse til ’girls-night-out’ eller sin fødselsdag. Mulighederne er mange, men uanset anledningen er der gode betingelser for en rigtig hyggelig dag eller aften. Du har mulighed for at samle op til 24 personer i Biografen ved Hotel SP34.

Hotel SP34 er et rigtig lækkert luksushotel, som er beliggende i Latinerkvarteret i København – kun 500 m. fra Tivoli. Hotellet passer rigtig godt ind i sine omkringliggende omgivelser, og den stemning der er i Latinerkvarteret, er også at finde inde på hotellet, hvor detaljerne i design og indretning bare indfanger det bohemepræget og rolige kvarter. Hotellet er også indrettet til at kunne huse andre arrangementer som møder, konferencer eller workshops, og har gode lokaler til dette, hvis det passer bedre til dine behov. Man kan også invitere til et lækkert måltid på den hyggeligt indrettede tagterrasse. Hotel SP34 har rigtig mange lækre faciliteter, og er helt sikkert et besøg værd. Du kan se dem lige her.

Brug for hjælp? Vi sidder klar, og vil rigtig gerne besvare dine spørgsmål store som små, så du sender os bare en besked. Vi kan også være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med vores netværk af samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre i processen med planlægningen af dit event, hvis du har brug for det.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

24

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Scene

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY