Nobel Bar

København

35-80 pers.

Send forespørgsel

Nobel Bar

Nobel Bar er en trendy bar beliggende i hjertet af København. Baren er kendt for sine innovative cocktails og stilfulde atmosfære. Med sin centrale beliggenhed, og en kapacitet på op til 80 stående og 60 siddende gæster, er Nobel Bar et populært valg til forskellige typer arrangementer. Baren har en bevilling, der tillader at holde åbent indtil kl. 02:00, hvilket gør den til det perfekte sted at afholde en aftenfest eller en privat begivenhed.

Du kan leje hele baren til en privat fest, eller du kan vælge at leje en del af baren til mindre arrangementer. Nobel Bar samarbejder med restauranten ovenpå, og kan derfor også tilbyde et middagsarrangement som en del af dit arrangement. Dette er en god mulighed for at nyde en lækker middag, og derefter fortsætte festen i baren nedenunder. Baren tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer, herunder øl, vin, sodavand og cocktails. Nobel Bar er et populært sted at holde forskellige arrangementer, herunder fødselsdage, firmafester, bryllupsreceptioner, og andre private begivenheder. Med sin trendy og stilrene atmosfære samt imødekommende personale, kan du være sikker på, at du vil have en mindeværdig aften.

Hvis du har brug for hjælp til planlægningen af din fest eller firmaarrangement står Rentspace til rådighed, og tilbyder gratis eventhjælp. Vi vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af arrangementer, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Med dine gæster i fokus, kan vi gøre dit arrangement til en dag som glider, uden problemer.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til Nobel Bar, eller er ønsker at booke stedet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

80

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

60

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.