Lille Hall v. Game Streetmekka

København

20-150 pers.

Send forespørgsel

Lille Hall ved Game Streetmekka

Game Streetmekka er en non-profit organisation, som siden 2002 har kæmpet for at skabe positive og varige sociale forandringer hos børn og unge gennem gadeidræt. Dette formål kan du støtte, ved at afholde dit næste arrangement i et af deres lokaler.

Lille Hall ved Game Streetmekka er en hal på 380 m2, og bliver normalt brugt til parkour og gadefodbold. Hallen har mørkt asfalt og streetart på den ene væg. Det er med til at skabe et lidt råt gadeudtryk, og kan nemt danne rammerne om et rigtig fedt arrangement. Der er direkte udgang til gården gennem de store porte, der er i lokalet. Lille Halls størrelse gør, at hallen er perfekt til mellemstore møder, workshop eller lidt mindre konferencer. Men den er absolut ikke begrænset til denne type events. Lille Hall ved Game Streetmekka byder virkelig på så mange muligheder, at her er det virkelig kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan holde. Game Streetmekka kan også hjælpe dig med at stable dine ønsker på benene, for de hjælper gerne med konceptudvikling, opstilling, mad og oprydning. Du må også gerne stå for det hele selv – det er helt op til dig. Du danner helt selv rammerne om dit arrangement, og så er det jo en fordel, at du støtter et godt formål samtidig.

Lille Hall ved Game Streetmekka kan huse op til 150 personer (biografopstilling). Hvis du gerne vil have en større hal, så kan du tage et kig på Store Hall. Der er også mulighed for at leje et mindre lokale – du kan se alle mulighederne her.

Har du spørgsmål, så send os endelig en besked og så vender vil tilbage hurtigst muligt. Skulle du have brug for yderligere hjælp til planlægning af dit arrangement, så deler vi også gerne vores store netværk af samarbejdspartnere med dig.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

120

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

100

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY