Orangeriet v. Villa Kultur

København

10-35 pers.

Send forespørgsel

Orangeriet Villa Kultur

På Krausesvej ligger den store herskabsvilla Villa Kultur – bygget i 1880, som både har overlevet anden verdenskrig og 50 års byudvikling uden at miste meget af den oprindelige arkitektur. I dag er Villa Kultur muligvis en af de eneste tilbageværende villaer af sin slags, som stadig er åben for offentligheden. Meget af den oprindelige arkitektur er stadig bevaret hvilke tydeligt mærkes.

Villaen er et kreativt fællesskab, hvor kulturelle ildsjæle og entreprenører holder til – alle som brænder for at bidrage til Københavns kulturliv. For udover at være arbejdsfællesskab er Villa Kultur også vært for kulturarrangementer i mange afskygninger med fokus på nytænkende og eksperimenterende kunst og kultur.

Villaens orangeri fra 1935 byder på et indendørs gummitræ, springvand og fransk altan fra den oprindelige hall. Stemningen er hjemlig, og lysindfaldet gør glasfacaderne nærmest levende, når de rammer stengulvet og de grønne blade. Det er en meget bemærkelsesværdig oplevelse, når man træder ind i orangeriet, der føles som et gemt åndehul i den hektiske hverdag.

Orangeriet Villa Kultur bliver ofte brugt til photoshoots, intime koncerter og møder. Det er et perfekt match, hvis der ønskes charmende omgivelser, som emmer af historie og kreativitet. Hele villaen er et autentisk skattekammer, som sagtens kan give kant til møder, events og fester. Det er derfor en mulighed at leje den ægte vare med gamle klinker, højt til loftet og falmet fint tapet.

Villaens magiske rammer kan bruges til alt fra kulturevents som koncerter og udstillinger til private fester og firmaarrangementer. Her er der rig mulighed for at skabe lige det event du har i tankerne. Oplev det intime Bibliotek, den hyggelige Dagligstue og/eller den lange Balsal. Hele villaen kan dermed udlejes, når der er behov for mere plads ved større begivenheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

35

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

20

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY