Haven & Baggården v. Villa Kultur

København

40-150 pers.

Send forespørgsel

Haven & Baggården Villa Kultur

Haven & Baggården Villa Kultur er en skøn grøn oase, med sine hyggelige kroge og store græsplæne. Haven er et oplagt til bryllupsfest eller -reception, virksomhedsarrangementer, middage i det fri eller kulturarrangementer.

Fra villaens rummelige terrasse kan du nyde udsigten over haven og bag hovedhuset finder du den hyggelige, flisebelagte baggård med borde og bænke. Over baggården strækker sig en elegant passage mellem de to bygninger. Med sin smukke grønne bevoksning skaber den en en hyggelig og sydlandsk stemning i gårdhaven.

I Haven & Baggården Villa Kultur er der plads til 150 siddende gæster. Haven med sine 1500 kvm. rummer langt flere, men kræver særlig tilladelse. Kontakt os og forhør dig om mulighederne for at afholde større arrangementer i Villa Kulturs have.

Beliggende på Østerbro får man med Villa Kultur et venue, som ligger centralt, men samtidigt tilbagetrukket og privat. Med kun 10 min gang til metro og busser ved Trianglen er det nemt for dine gæster at komme til og fra dit arrangement.

Villa Kultur er opført i 1880 og er muligvis en af de eneste tilbageværende villaer af sin slags, som stadig er åben for offentligheden. Meget af den oprindelige arkitektur er stadig bevaret hvilke tydeligt mærkes. Villaen er et kreativt fællesskab, hvor kulturelle ildsjæle og entreprenører holder til – alle som brænder for at bidrage til Københavns kulturliv. Villaen er et smukt fokuspunkt i haven og giver en fin kontrast mellem mellem det naturlige og det menneskeskabte.

Haven & Baggården kan også bookes i forbindelse med arrangementer inde i Villa Kultur.

Villa Kultur har flere forskellige lokaler, og du kan se dem alle her. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til Villa Kultur, eller ønsker en fremvisning.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY