Byens Plantetorv v. Refshaleøen

København

10-250 pers.

Send forespørgsel

Byens Plantetorv v. Refshaleøen

Har du en forestilling om et sted, hvor naturen møder beton og gammel industri, til et photoshoot, en musikvideo, en modeopvisning eller en helt fjerde ting er Byens Plantetorv v. Refshaleøen et rigtig godt bud. Der er rig mulighed for at udfolde sig i det gamle rustikke maskinværksted. Den gamle bygning står stadig og der er blevet gjort en indsats for at genbruge så meget som muligt fra den gamle værftstid. Det skal dog siges at den gamle hal ikke er isoleret så bygningens muligheder vil variere efter sæson og om vinteren er det nok smart at beholde jakken på.

Når der ikke afvikles photoshoots eller andre spændende arrangementer, så sælger Plantetorvet en bred vifte af flotte planter og alle har mulighed for at kigge forbi. Derudover tilbydes også forskellige workshops i samarbejde med stedets plante partnere og i drivhuset har man mulighed for at komme og omplante éns egen plante og nøjes med kun at betale for den krukke og jord man har behov for. Byens Plantetorv har en vision om at gøre planter i hjemmet mere tilgængelige og vil gerne gøre hvad de kan for at gøde dine grønne fingre. Pladsen i dit hjem skal ikke diktere om hvorvidt du kan udfolde gartneren i dig selv.

Hvis du har yderligere spørgsmål vil vi her hos Rentspace bestræbe os på, at besvare alle de spørgsmål vi kan, så tøv endelig ikke med at kontakte os og selvom det næsten ikke bliver mere rustikt, skal du have lov til fortsat at kigge på alle de andre rustikke venues vi ligger inde med her.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

Stole kan tilkøbes

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY