Under Mønten v. Kjær & Sommerfeldt

København

16-42 pers.

Send forespørgsel

På Gammel Mønt finder man den eksklusive vinhandel og Kongelig Hofleverandør “Kjær & Sommerfeldt”. Det er i sandhed en historisk bygning, som har en helt særlig atmosfære, og man kan virkelig både se og mærke den, når man træder indenfor. Vinhandlen har været der siden 1875, og man er ikke i tvivl om der værnes om historien i denne bygning.

Under den gamle vinhandel i kælderen finder man Under Mønten ved Kjær & Sommerfeldt. Det er uden tvivl et meget eksklusivt lokale, og som bidrager til en helt særlig atmosfære. Man vil helt sikkert opleve illusionen af, at man befinder sig i en vinkælder på et gammelt vinslot. Samtidig er komfort, design og eksklusivitet i højsædet. Man vil derfor få en helt særlig oplevelse, når man inviterer sine gæster indenfor i “Under Mønten”.

Dette særlige lokale kan rumme op til 42 personer, og er derfor ideelt til heldags arrangementer som konferencer, større møder, firmadag m.m. Man kan sidde helt uforstyrret hernede, så rammerne er i orden til fordybelse. Udover at lokalet er helt gennemført, vil i også finde eget anretterkøkken, to toiletter og garderobe. Derudover er lokalet udstyret med lærred og projektor, så teknologien også er i orden til en dag med fremvisninger, præsentationer m.v. Et fuldkommen ideelt lokale til møder, og så er det jo bare en ekstra oplevelse, at det kan finde sted i unikke og historiske rammer.

Hvis der ikke er brug for et større lokale, så tilbyder Kjær & Sommerfeldt også udlejning af deres mindre lokaler, som også alle kan bruges til møder. For at gøre det nemt, har vi samlet dem lige her til dig, så du lynhurtigt kan få et overblik over de forskellige lokaler.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så send dem endelig afsted til os, så vi kan hjælpe dig videre i processen med at booke det perfekte lokale.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

42

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY