Jutlandia v. Eventspace Asia House

København

3-8 pers.

Send forespørgsel

Mangler du et fantastisk sted at afholde dit næste møde? Så fortvivl ej for Eventspace Asia House har nemlig et par rigtig gode bud. De kan tilmed hjælpe dig med at arrangere det hele, så det bliver præcis, som du ønsker dig. 

Et af deres mødelokaler hedder Jutlandia, og de fleste kender nok sangen af samme navn. Og det er også samme skib, som dette lokale er navngivet efter. Nemlig det passagerskib som er bedre kendt som et hospitalsskib, der hjalp sårede under Korea-krigen. Hele denne bygning er unik, da den gemmer på og værner om rigtig meget historie, og det kan man se i enhver detalje. Og lokalet Jutlandia er ingen undtagelse – et utrolig gennemført og specielt rum. 

Udover at de fleste vil blive betaget af at træde ind ad dørene til dette mødelokale, så er det også perfekt til de mindre møder. Her er der plads til op til 8 personer, og der kan opsættes AV-udstyr, så I får det optimale ud af mødet. Derudover kan lokalet bruges i forbindelse med andre af husets lokaler, hvis man har brug for breakout-rum til workshops m.m. Så uanset om det er personalemøde, forretningsmøde eller bestyrelsesmøde så er mulighederne rigtig gode her. Få et hurtigt overblik over hvilke lokaler der ellers tilbydes her

Vil du gerne have fingrene i Jutlandia eller et af de andre rigtig fine lokaler? Så skynd dig at booke det inden det er for sent. Skulle du have brug for hjælp, så sidder vi selvfølgelig klar til det også. Kontakt os endelig – så kan du hurtigt og ubesværet komme videre med din planlægning.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

8

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.