Hotel Danmark

København

2-15 pers.

Send forespørgsel

Hotel Danmark ligger midt i det livlige København, og netop det er taget med ind i design og indretning af dette helt utrolig fede hotel. Hotel Danmark er uden tvivl et luksushotel, som helt sikkert er værd at prøve, uanset om du er på udkig efter et venue til din sommerfest, møde eller et event. Her på hotellet finder du nogen fede faciliteter, som kun kan bidrage til at dit arrangement bliver super lækkert.

På Hotel Danmark får man en helt speciel oplevelse, uanset om man træder ind på hotellets værelser eller bevæger sig rundt på de andre faciliteter hotellet har. Hotel Danmark er designet med så mange fede detaljer, smarte løsninger og generelt bare et unikt udseende. Der er fyldt med smukke møbler, og interiøret byder på spændende detaljer som marmordækket gulve og fløjlsbløde vægge – noget som bare må opleves. Så hvis du skal holde et møde, så er det helt sikkert værd at tage et kig Hotel Danmarks Black Box mødelokale, som har et fedt design, og skaber fantastiske rammer for et godt og velholdt møde. Hvis du skal samle et større antal gæster på en rigtig lækker lokation, så skal i tage et smut på Hotel Danmarks tagterrasse, som har en 360 graders udsigt udover København, og som helt sikkert vil imponere dine gæster, uanset som du skal holde fødselsdag, sommerfest eller gerne vil invitere dine mødegæster på et glas. Tagterrassen skal næsten opleves når man er på Hotel Danmark.

Hotel Danmark er placeret lige i midten af København – en virkelig super beliggenhed i det nye område Cultural District. Et virkelig hyggeligt område med brostensbelagte gader, charmerende huse og de små kanaler. Omkring hotellet finder du også seværdigheder som Rådhuspladsen, Strøget og Tivoli. Der er også gode muligheder for både parkering og offentligtransport, når man skal besøge hotellet.

Vi vil rigtig gerne bidrage til, at du får lige præcis det event, som du går og drømmer om. Derfor kan vi være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med vores store netværk af leverandører og samarbejdspartnere. Du kan bare skrive til os, og så hjælper vi dig gerne videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Tagterrasse

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY