venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Hotel Danmark

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Hotel Danmark

Hotel Danmark ligger midt i det livlige København, og netop det er taget med ind i design og indretning af dette helt utrolig fede hotel. Hotel Danmark er uden tvivl et luksushotel, som helt sikkert er værd at prøve, uanset om du er på udkig efter et venue til din sommerfest, møde eller et event. Her på hotellet finder du nogen fede faciliteter, som kun kan bidrage til at dit arrangement bliver super lækkert.

På Hotel Danmark får man en helt speciel oplevelse, uanset om man træder ind på hotellets værelser eller bevæger sig rundt på de andre faciliteter hotellet har. Hotel Danmark er designet med så mange fede detaljer, smarte løsninger og generelt bare et unikt udseende. Der er fyldt med smukke møbler, og interiøret byder på spændende detaljer som marmordækket gulve og fløjlsbløde vægge – noget som bare må opleves. Så hvis du skal holde et møde, så er det helt sikkert værd at tage et kig Hotel Danmarks Black Box mødelokale, som har et fedt design, og skaber fantastiske rammer for et godt og velholdt møde. Hvis du skal samle et større antal gæster på en rigtig lækker lokation, så skal i tage et smut på Hotel Danmarks tagterrasse, som har en 360 graders udsigt udover København, og som helt sikkert vil imponere dine gæster, uanset som du skal holde fødselsdag, sommerfest eller gerne vil invitere dine mødegæster på et glas. Tagterrassen skal næsten opleves når man er på Hotel Danmark.

Hotel Danmark er placeret lige i midten af København – en virkelig super beliggenhed i det nye område Cultural District. Et virkelig hyggeligt område med brostensbelagte gader, charmerende huse og de små kanaler. Omkring hotellet finder du også seværdigheder som Rådhuspladsen, Strøget og Tivoli. Der er også gode muligheder for både parkering og offentligtransport, når man skal besøge hotellet.

Vi vil rigtig gerne bidrage til, at du får lige præcis det event, som du går og drømmer om. Derfor kan vi være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med vores store netværk af leverandører og samarbejdspartnere. Du kan bare skrive til os, og så hjælper vi dig gerne videre.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

TV

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Overnatningsmuligheder

Tagterrasse

tab-heading-img

UDSTYR

Handikapvenligt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

Hotel Danmark

København, Vester Voldgade 89

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Hotel Danmark som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Hotel Danmark