Mødelokale v. Hotel Danmark

København

2-15 pers.

Send forespørgsel

Mødelokale ved Hotel Danmark

Hotel Danmark er et luksushotel beliggende midt i København. Hotellet har et superlækkert design og en flot indretning, som passer ind i det livlige København. Du har muligheden for at booke et mødelokale i disse lækre omgivelser lige her og nu – det vil helt sikkert imponere dine mødegæster!

Du får unikke og anderledes omgivelser at afholde dit møde i, men det betyder bestemt ikke, at der er gået på kompromis med noget som helst – tvært imod. Når du booker et mødelokale ved Hotel Danmark, så får du et lokale med moderne teknologi, lækkert lys og de bedste forudsætninger for at afholde et godt møde. Hos Hotel Danmark kan du booke deres Black Box mødelokale, som har en eksklusiv og luksuriøs atmosfære, som er perfekt, når der skal idéudvikles, brainstormes og afsluttes eller opstartes projekter. Rummet er indrettet som en sort kasse, med sorte vægge fra gulv til loft som skaber elegance – men bare rolig der er moderne lyssætning og store vinduer, som sørger for massere af lys til dig og dine gæster. Du kan samle op til 15 mennesker i lokalet. Hvis du gerne vil have en mere intim stemning til dit møde, kan du også booke hotellets chambre.

Hvis dine mødedeltagere skal have en oplevelse, så skal i lige et smut på toppet af Hotel Danmark. Her finder du nemlig ”The Rooftop” – altså hotellets tagterrasse med en 360 graders udsigt over København. Det skal i næsten ikke snydes for, når i er der. Bedre rammer at nyde en kold drink eller et godt glas vin, findes der næsten ikke.

Hotel Danmark er centralt beliggende i København, og det betyder, der er gode parkeringsmuligheder omkring hotellet samt mulighed for offentligtransport.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til det fede mødelokale ved Hotel Danmark eller Rentspace generelt, så send os en besked, og vi vender tilbage til dig. Hvis du mangler hjælp til din videre planlægning, kan vi også sætte dig i forbindelse med vores store netværk af leverandører og samarbejdspartnere.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

15

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY