Selskabsskibet v. Restaurant Vandvid

København

Fra 15.000 kr.

40-80 pers.

Få et tilbud

Vandvid er en restaurant ombord på et skib i Københavns Sydhavn. Med udsigt til vand og himmel på alle sider, kan du her holde din fest eller dit arrangement. Skibet er håndbygget, og der er kælet for design og håndværk ned til den mindste detaljer – fra de rustikke gulvplanker til bordene i en række af de fineste træsorter.

Restauranten består af ét stort rum med glasvinduer til alle sider. Der er fri udgang til dækket, hvor der om sommeren kan serveres velkomstdrinks direkte ud til bølgen blå. Bordene dækkes op med håndlavet keramik og stentøj fra den internationalt anerkendte danske keramiker Niels Refsgaard. Han har fremstillet et stel specielt til Restaurant Vandvid.

Restaurant Vandvid er bygget på en forhenværende flydende benzinstation, som betjente lystbådene i Svanemøllen havn. Efter et forlis og en bjærgning er den blevet skåret op og udbygget med fuld kælder, køkken, et stort udvendigt dæk og selve restaurationslokalet. Det er et team af ildsjæle og dygtige håndværkere, som har gennemført byggeriet over en periode på 1-2 år. Nu styrer de køkkenet ombord, der ud fra mottoet “ned på jorden – ud på vandet” serverer smagfuld mad tilberedt af omhyggeligt udvalgte økologiske råvarer fra egne leverandører.

Restaurant Vandvid egner sig til fester, selskaber og firmaarrangementer, hvor fokus er på at komme ud af de vante omgivelser og få ny inspiration i spændende omgivelser. Samtidig kan man opleve en af Københavns nye og eksplosivt voksende bydele. Her er husene bygget langs kanalerne, mens vand og himmel spejler sig i hinanden døgnet og året rundt.

Afhold jeres næste begivenhed i den sjælfyldte selskabsbåd, der er ideel til en bred vifte af events. Inviter dit gode selskab til julefrokost, fødselsdag, konfirmation, firmafest, møde eller andet, der kræver en af byens hyggeligste både, hjerteskabt mad og lokal stemning. Restaurant Vandvid har det hele og mere til.

Rentspace hjælper gerne med at arrangere dit næste event. Vi lytter til dine behov og ønsker igennem hele processen, og sammen kan vi skabe en uforglemmelig begivenhed. Der tilbydes personlig og gratis hjælp, der bygger på kæmpe erfaring og kompetencer inden for planlægning og afvikling af fantastiske arrangementer.

Kapacitet

icon

80

Stående

icon

70

Siddende

icon

-

Klasseværelse

icon

-

Teater

icon

-

Banquet

icon

-

Konference

icon

-

Hestesko

icon

-

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Catering tilbydes

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Lydanlæg

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Gratis parkering

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Høj musik tilladt

Langborde/stole inkluderet

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Barpersonale inkluderet

Rengøring inkluderet

Serveringspersonale inkluderet

Vært/værtinde inkluderet

Få et tilbud fra Selskabsskibet v. Restaurant Vandvid?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Relaterede venues