Selskabsskibet v. Restaurant Vandvid

København

50-80 pers.

Send forespørgsel

Vandvid er en restaurant ombord på et skib i Københavns Sydhavn. Med udsigt til vand og himmel på alle sider, kan du her holde din fest eller dit arrangement. Skibet er håndbygget, og der er kælet for design og håndværk ned til den mindste detaljer – fra de rustikke gulvplanker til bordene i en række af de fineste træsorter.

Restauranten består af ét stort rum med glasvinduer til alle sider. Der er fri udgang til dækket, hvor der om sommeren kan serveres velkomstdrinks direkte ud til bølgen blå. Bordene dækkes op med håndlavet keramik og stentøj fra den internationalt anerkendte danske keramiker Niels Refsgaard. Han har fremstillet et stel specielt til Restaurant Vandvid.

Restaurant Vandvid er bygget på en forhenværende flydende benzinstation, som betjente lystbådene i Svanemøllen havn. Efter et forlis og en bjærgning er den blevet skåret op og udbygget med fuld kælder, køkken, et stort udvendigt dæk og selve restaurationslokalet. Det er et team af ildsjæle og dygtige håndværkere, som har gennemført byggeriet over en periode på 1-2 år. Nu styrer de køkkenet ombord, der ud fra mottoet “ned på jorden – ud på vandet” serverer smagfuld mad tilberedt af omhyggeligt udvalgte økologiske råvarer fra egne leverandører.

Restaurant Vandvid egner sig til fester, selskaber og firmaarrangementer, hvor fokus er på at komme ud af de vante omgivelser og få ny inspiration i spændende omgivelser. Samtidig kan man opleve en af Københavns nye og eksplosivt voksende bydele. Her er husene bygget langs kanalerne, mens vand og himmel spejler sig i hinanden døgnet og året rundt.

Afhold jeres næste begivenhed i den sjælfyldte selskabsbåd, der er ideel til en bred vifte af events. Inviter dit gode selskab til julefrokost, fødselsdag, konfirmation, firmafest, møde eller andet, der kræver en af byens hyggeligste både, hjerteskabt mad og lokal stemning. Restaurant Vandvid har det hele og mere til.

Rentspace hjælper gerne med at arrangere dit næste event. Vi lytter til dine behov og ønsker igennem hele processen, og sammen kan vi skabe en uforglemmelig begivenhed. Der tilbydes personlig og gratis hjælp, der bygger på kæmpe erfaring og kompetencer inden for planlægning og afvikling af fantastiske arrangementer.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

80

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

70

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY