venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Selskabsskibet v. Restaurant Vandvid

seated-guests-img

70

Siddende gæster

seated-guests-img

80

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Selskabsskibet v. Restaurant Vandvid

Vandvid er en restaurant ombord på et skib i Københavns Sydhavn. Med udsigt til vand og himmel på alle sider, kan du her holde din fest eller dit arrangement. Skibet er håndbygget, og der er kælet for design og håndværk ned til den mindste detaljer - fra de rustikke gulvplanker til bordene i en række af de fineste træsorter.

Restauranten består af ét stort rum med glasvinduer til alle sider. Der er fri udgang til dækket, hvor der om sommeren kan serveres velkomstdrinks direkte ud til bølgen blå. Bordene dækkes op med håndlavet keramik og stentøj fra den internationalt anerkendte danske keramiker Niels Refsgaard. Han har fremstillet et stel specielt til Restaurant Vandvid.

Restaurant Vandvid er bygget på en forhenværende flydende benzinstation, som betjente lystbådene i Svanemøllen havn. Efter et forlis og en bjærgning er den blevet skåret op og udbygget med fuld kælder, køkken, et stort udvendigt dæk og selve restaurationslokalet. Det er et team af ildsjæle og dygtige håndværkere, som har gennemført byggeriet over en periode på 1-2 år. Nu styrer de køkkenet ombord, der ud fra mottoet "ned på jorden - ud på vandet" serverer smagfuld mad tilberedt af omhyggeligt udvalgte økologiske råvarer fra egne leverandører.

Restaurant Vandvid egner sig til fester, selskaber og firmaarrangementer, hvor fokus er på at komme ud af de vante omgivelser og få ny inspiration i spændende omgivelser. Samtidig kan man opleve en af Københavns nye og eksplosivt voksende bydele. Her er husene bygget langs kanalerne, mens vand og himmel spejler sig i hinanden døgnet og året rundt.

Afhold jeres næste begivenhed i den sjælfyldte selskabsbåd, der er ideel til en bred vifte af events. Inviter dit gode selskab til julefrokost, fødselsdag, konfirmation, firmafest, møde eller andet, der kræver en af byens hyggeligste både, hjerteskabt mad og lokal stemning. Restaurant Vandvid har det hele og mere til.

Rentspace hjælper gerne med at arrangere dit næste event. Vi lytter til dine behov og ønsker igennem hele processen, og sammen kan vi skabe en uforglemmelig begivenhed. Der tilbydes personlig og gratis hjælp, der bygger på kæmpe erfaring og kompetencer inden for planlægning og afvikling af fantastiske arrangementer.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Terasse / veranda

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Selskabsskibet v. Restaurant Vandvid

, Ben Websters Vej 3

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Selskabsskibet v. Restaurant Vandvid som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Selskabsskibet v. Restaurant Vandvid