Balsalen & Vinkælderen v. Villa Kultur

København

30-100 pers.

Send forespørgsel

Balsalen og vinkælderen hos Villa Kultur er et stemningsfyldt venue beliggende centralt på Østerbro. På Krausesvej ligger den store herskabsvilla, bygget i 1880, som både har overlevet anden verdenskrig og 50 års byudvikling uden at miste meget af den oprindelige arkitektur.

I dag er Villa Kultur muligvis en af de eneste tilbageværende villaer af sin slags, som stadig er åben for offentligheden. Meget af den oprindelige arkitektur er stadig bevaret hvilke tydeligt mærkes. Villaen er et kreativt fællesskab, hvor kulturelle ildsjæle og entreprenører holder til – alle som brænder for at bidrage til Københavns kulturliv. For udover at være arbejdsfællesskab er Villa Kultur også vært for kulturarrangementer i mange afskygninger med fokus på nytænkende og eksperimenterende kunst og kultur.

Balsalen er en stemningsfyldt lokation for fødselsdage, bryllupper, koncerter, udstillinger, forestillinger m.m. Med plads til 80 siddende gæster i det lange rum vil der kunne afholdes intime arrangementer blandt industrielle møbler og gamle klinker. Gennem balsalen har man direkte adgang til vinkælderen med egen bar. Ligeledes er der plads til selskabets overtøj i garderoben, samt separate toiletter og egen indgang gennem den lille gård.

Villaen er renoveret med fokus på design og historie, hvor der er bevaret sjove detaljer, skæve korridorer og grønne oaser i husets orangeri. Træerne slænger sig over husets facade og skaber den velkendte hjemlige følelse, som er svær at finde i Hovedstadens betonkvarterer.

Som et ekstra touch kan vinterhaven Orangeriet lejes med. Her kan man gå ud i orangeriets lyse, grønne oase, hvor pauser og briefing kan foretages i kontrast til det resterende forretningsmøde.
Der er dermed rig mulighed for at sætte et privat eller erhvervsmæssigt arrangement op i Balsalen, hvor de nødvendige faciliteter er tilstede. Forplejning ved alle arrangementer er muligt.

Villaens magiske rammer kan bruges til alt fra kulturevents som koncerter og udstillinger til private fester og firmaarrangementer. Her er der rig mulighed for at skabe lige det event du har i tankerne. I villaen finder du også Stuerne  med det intime bibliotek og den hyggelige dagligstue, det fortryllende Orangeri  og Have og Gårdhaven. Hele villaen kan dermed udlejes, hvis dette matcher et behov ved større begivenheder.

Kontakt Rentcpace, hvis du ønsker at booke Balsalen og Vinkælderen ved Villa Kultur eller hvis du har yderligere spørgsmål til dette venue. Vi står altid klar til at hjælpe,

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

62

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY