venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Balsalen & Vinkælderen v. Villa Kultur

seated-guests-img

80

Siddende gæster

seated-guests-img

100

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

62

Runde borde
main-info-img

24

Klasserum
main-info-img

80

Teater
main-info-img

22

Hestesko
main-info-img

Nej

Mødelokaler

Se stedets faciliteter her

Om Balsalen & Vinkælderen v. Villa Kultur

Balsalen og vinkælderen hos Villa Kultur er et stemningsfyldt venue beliggende centralt på Østerbro. På Krausesvej ligger den store herskabsvilla, bygget i 1880, som både har overlevet anden verdenskrig og 50 års byudvikling uden at miste meget af den oprindelige arkitektur.

I dag er Villa Kultur muligvis en af de eneste tilbageværende villaer af sin slags, som stadig er åben for offentligheden. Meget af den oprindelige arkitektur er stadig bevaret hvilke tydeligt mærkes. Villaen er et kreativt fællesskab, hvor kulturelle ildsjæle og entreprenører holder til - alle som brænder for at bidrage til Københavns kulturliv. For udover at være arbejdsfællesskab er Villa Kultur også vært for kulturarrangementer i mange afskygninger med fokus på nytænkende og eksperimenterende kunst og kultur.

Balsalen er en stemningsfyldt lokation for fødselsdage, bryllupper, koncerter, udstillinger, forestillinger m.m. Med plads til 80 siddende gæster i det lange rum vil der kunne afholdes intime arrangementer blandt industrielle møbler og gamle klinker. Gennem balsalen har man direkte adgang til vinkælderen med egen bar. Ligeledes er der plads til selskabets overtøj i garderoben, samt separate toiletter og egen indgang gennem den lille gård.

Villaen er renoveret med fokus på design og historie, hvor der er bevaret sjove detaljer, skæve korridorer og grønne oaser i husets orangeri. Træerne slænger sig over husets facade og skaber den velkendte hjemlige følelse, som er svær at finde i Hovedstadens betonkvarterer.

Som et ekstra touch kan vinterhaven Orangeriet lejes med. Her kan man gå ud i orangeriets lyse, grønne oase, hvor pauser og briefing kan foretages i kontrast til det resterende forretningsmøde.
Der er dermed rig mulighed for at sætte et privat eller erhvervsmæssigt arrangement op i Balsalen, hvor de nødvendige faciliteter er tilstede. Forplejning ved alle arrangementer er muligt.

Villaens magiske rammer kan bruges til alt fra kulturevents som koncerter og udstillinger til private fester og firmaarrangementer. Her er der rig mulighed for at skabe lige det event du har i tankerne. I villaen finder du også Stuerne  med det intime bibliotek og den hyggelige dagligstue, det fortryllende Orangeri  og Have og Gårdhaven. Hele villaen kan dermed udlejes, hvis dette matcher et behov ved større begivenheder.

Kontakt Rentspace, hvis du ønsker at booke Balsalen og Vinkælderen ved Villa Kultur eller hvis du har yderligere spørgsmål til dette venue. Vi står altid klar til at hjælpe,

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

tab-heading-img

UDSTYR

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Balsalen & Vinkælderen v. Villa Kultur

København, Krausesvej 3

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Balsalen & Vinkælderen v. Villa Kultur som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Balsalen & Vinkælderen v. Villa Kultur