Restaurant Meyer v. Operaen

København

50-260 pers.

Send forespørgsel

Restaurant Meyer ved Operaen

På toppen af Operaens Foyer finder du Restaurant Meyer – et oplagt sted at byde dine gæster på en eksklusiv middag og overdådige omgivelser.

Hvis du skal holde et ekstra ordinært arrangement, møde, fødselsdag eller anden form for både privat eller firmaarrangement, så er det værd at kigge nærmere på den luksuriøse restaurant Meyer ved Operaen. Restaurant Meyer byder nemlig på eksklusive måltider som er baseret på velsmag, skønhed og økologisk bevidsthed, der er dermed på ingen som helst måde gået på kompromis med kvaliteten her. Udover at du og dine gæster får en gastronomisk oplevelse, når i sætter tænderne i den lækre mad, vil omgivelserne helt sikkert også imponere de fleste. I kan nemlig nyde mad og hinandens selskab samtidig med i nyder en helt spektakulær panoramaudsigt over Københavns kanaler og Amalienborg. Du vil helt sikkert give dit selskab en oplevelse de sent vil glemme.

Det er også muligt at kombinere dit arrangement med en rundvisning. Når man nu er i Operaen, vil det helt sikkert også begejstre dine gæster at komme rundt og opleve hele Operaen. Det er også muligt at udvide rundvisningen, så den også indebære de øvrige bygninger ved Det Kongelige Teater. Her kan i nemlig også komme til at se Skuespilhuset og Gamle Scene og opleve de imponerende bygningsværker.

Operaen byder på forskellige muligheder for at afholde arrangementer her. Du kan booke scener og lokaler til møder, konferencer, workshops, shows, forestillinger, lanceringer, foredrag og meget meget mere. Her er der mange muligheder, og du kan få et overblik over dem alle lige her.

Har du spørgsmål til Rentspace, så send dem endelig til os. Vi sidder klar til at besvare stort og småt. Vi kan også være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med de rette leverandører, hvis du har brug for hjælp, til at komme videre i processen med planlægning af dit event.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

260

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY